• Fii alături de Echipa Țării

Asociații Raionale

Grassroots week. Echipa orașului a câștigat Cupa raionului Râșcani la minifotbal

29 sep 2022 de Reporter FMF
GALERIE

Conform hotarârii Asociației de fotbal al raionului Râșcani, pentru data de 25.09.2022, pe 2 terenuri sportive din orașul Râșcani, au fost programate meciurile de fotbal pentru desemnarea locurilor premiante pentru Cupa Asociației de fotbal Râșcani, la minifotbal, ediția 2022.

 

La competiție au participat 13 echipe: Pîrjota, Varatic, Zăicani, Mălăiești, Șaptebani, Râșcani, Râșcani-Malinovca, Râșcani-veterani, Grinăuți, Malinovscoe, Borosenii Noi, Aluniș. În listele de participare au fost înscriși 115 jucători.

 

Turneul s-a desfășurat din 2 etape.

Etapa I, pe data de 18.09.2022, au fost desfășurate meciurile în 3 grupe, din care 8 echipe care au acumulat mai multe puncte au acces în etapa finală.

 

Astfel, pe data de 25 septembrie 2022, începând cu ora 10.00, s-a desfășurat etapa a II-a a turneului, echipele fiind iarăși împărțite în 2 grupe, ca ulterior, formațiile care au ocupat locul I în grupe să dispute meciul pentru locul I, iar echipele care au ocupat locurile II, să joace meciul pentru locul III.

 

În meciul pentru locul 3 s-au întâlnit echipele satelor Moșeni și Borosenii Noi. Victoria le-a revenit celor din Moșeni.

 

Finala mare și-au disuptat-o formațiile Râșcani și Râșcani-Malinovca. Cupa raionului Râșcani la minifotbal, ediția 2022, au câștigat-o jucătorii echipei Râșcani.

 

La meciuri au asistat mulți spectatori, printer care s-au aflat și reprezentantul Federației Moldovenești de Fotbal, Vladislav CIBOTARI, reprezentanți ai Consiliului raional Râșcani și ai Direcției raionale de Învățământ, reprezentanții majorității primăriilor din raion. Competiția de fotbal a fost posibil de organizat grație Federației Moldovenești de Fotbal și Consiliului raional Râșcani, care la etapa finală au venit cu premii pentru participanți.