• Fii alături de Echipa Țării

Masculin (Naționale)

Under 21. Vezi declarațiile selecționerului Ștefan Stoica înaintea meciului cu Azerbaidjan

26 sep 2022 de Ion Buga
GALERIE


Naționala de tineret a Moldovei a efectuat în această seară ultimul antrenament în perspectiva meciului amical cu Azerbaidjan. Sesiunea a avut loc la Centrul de pregătire al echipelor naționale din Azerbaidjan. 

Vezi mai sus imagini de la ședința tehnică la care au participat toți cei 20 de jucători.

 

Antrenamentul a durat aproximativ o oră, timp în care au fost efectuate un șir de exerciții menite să aducă jucătorii la condițiile optime de joc. 

 

Din cauza gazonului impracticabil la stadionul Olimpic din Baku, organizatorii au decis să schimbe arena partidei din 27 septembrie. Astfel, meciul va avea loc la "Dalga Arena" cu începere de la ora 18:00. Stadionul a fost dat în exploatare în 2011 cu ocazia Campionatului Mondial de junioare WU17 și are o capacitate de 6700 de locuri. 


Partida va fi deservită de o brigadă de arbitri din Azerbaidjan, condusă la centru de Javid Jalilov. 


De partea cealaltă, azerii au disputat deja un meci de verificare. Acum două zile, naționala antrenată de Samir Aliyev a fost învinsă de echipa Shamakhi, scor 2-3. Golurile azerilor fiind marcate de Samir Abdullayev și Jamal Jafarov. 

 

Naționalele de tineret ale Moldovei și a Azerbaidjanului s-au întâlnit până acum în 8 meciuri directe, cu un bilanț pozitiv pentru noi: 3 victorii, 3 egalități și 2 înfrângeri. Golaveraj: 10-7. Cel mai recent a avut loc pe 5 martie 2014, pe stadionul Sheriff din Tiraspol. Atunci echipele s-au despărțit la egalitate, scor 1-1.

 

Citește...
Under 21. Meci amical cu Azerbaidjan. Lotul Moldovei
Under 21. Naționala Moldovei s-a reunit în vederea pregătirii către meciul amical cu Azerbaidjan
Under 21. Naționala Moldovei a ajuns în Azerbaidjan