• Fii alături de Echipa Țării

2 specialiști din Moldova au fost delegați la meciurile internaționale din această săptămână

21 sep 2022 de Victor Daghi

Specialiștii calificați din Republica Moldova, acreditați de UEFA, se bucură de încredere deplină din partea forului european, fiind delegați la meciurile din cadrul competițiilor desfășurate sub egida UEFA. Astfel, doi oficiali din țara noastră au fost delegați la partidele din preliminariile Campionatului European U17 la fotbal feminin și Liga Campionilor la fotbal feminin.


Olga TANSCHI va lucra ca observator de arbitri UEFA la meciul SFK 2000 Sarajevo (Bosnia și Herțegovina) – FC Zurich Frauen (Elveția) din prima manșă a turului 2 a Ligii Campionilor la fotbal feminin. Partida va avea loc pe 21 septembrie, pe stadionul Grbavica din Sarajevo.

 

Diana BULGARU a fost numită delegat UEFA la mini-turneul de calificare (grupa 2, Liga A) pentru Campionatul European U17 la fotbal feminin, care se va desfășura în perioada 22-28 septembrie în Spania. Reprezentanta FMF va lucra la 6 meciuri ale turneului, cu participarea naționalelor de junioare ale Spaniei, Belgiei, Poloniei și Greciei.

 

De-a lungul anilor, angajații și specialiștii FMF se bucură de încredere deplină din partea forului european, fiind delegați la meciurile din cadrul competițiilor desfășurate sub egida UEFA.

 

Olga TANSCHI
Diana BULGARU