• Fii alături de Echipa Țării

Masculin (Naționale)

Naționala a ajuns în Letonia

20 sep 2022 de Maria Teeşanu
GALERIE

Tricolorii au ajuns în seara zilei de marți la hotelul Marriott din Riga, care îi va găzdui până joi, 22 septembrie.

 

Zborul din Chișinău până în orașul Riga a durat 2 ore și 10 minute, cu 25 de minute mai rapid decât a fost planificat inițial. Echipajul aeronavei în frunte cu pilotul Iulian Scorpan le-a urat, la aterizare, tricolorilor mult succes în meciul din 22 septembrie.

 

Letonia a întâlnit echipa noastră cu o vreme răcoroasă, +9 grade Celsius. 

 

Mâine, de la ora 19:00, este planificat antrenamentul oficial al echipei noastre pe stadionul Skonto, iar înainte de ședința tehnică va fi organizată conferința de presă a Naționalei noastre cu participarea selecționerului Serghei Cleșcenco și a unui jucător. Declarațiile reprezentanților Naționalei noastre și detalii despre antrenamentul tricolorilor veți găsi pe site-ul nostru. Pentru ziua de mâine jucătorii noștri mai au programate ședințe teoretice și de recuperare.

 

Portughezul Antonio Manuel Carvalho Nobre va arbitra meciul Letonia – Moldova. El va fi ajutat de către asistenţii Pedro Ricardo Ferreira Ribeiro și Pedro Nuno De Sa Martins, iar Bruno Jose Ribeiro Pires Costa va fi arbitru de rezervă. Arbitrul asistent video (VAR) va fi Hugo Felipe Ferreira C. Moreira Miguel, iar asistentul arbitrului asistent video (VAR) – Miguel Bertolo Noguiera (toți, Portugalia). Observator de arbitri UEFA a fost delegat Costas Kapitanis din Cipru, iar delegat UEFA – Ariel Scheiman din Israel.

 

Meciul Letonia – Moldova din cadrul grupei D1 a Ligii Națiunilor va avea loc pe 22 septembrie, pe stadionul Skonto din Riga. Începutul la ora 19:00. Partida va fi transmisă în direct de postul de televiziune Canal 5, doar pe teritoriul Republicii Moldova.

 

Iar pe 25 septembrie, pe stadionul Zimbru din Chișinău, Naționala Moldovei va juca ultimul meci din actuala ediție a Ligii Națiunilor, cu Liechtenstein. Începutul la ora 16:00.

 

Biletele pentru meciul Moldova – Liechtenstein sunt disponibile online pe site-ul BILETE.FMF.MD. Prețul începe de la 30 de lei.

Foto: Chirill VACARI