• Fii alături de Echipa Țării

Masculin (Naționale)

Naționala. Vezi imagini de la antrenamentul tricolorilor

19 sep 2022 de Maria Teeşanu
GALERIE

 

Tricolorii se află în plin proces de pregătire pentru meciurile cu Letonia și Liechtenstein din Liga Națiunilor. La ședința de pregătire de azi dimineața au participat toți cei 27 de jucători convocați de selecționerul Serghei Cleșcenco. Pe ultima sută de metri a fost convocat mijlocașul Alexandru Belousov de la Milsami Orhei. 

 

Astăzi sunt planificate 2 antrenamente, precum și ședințe teoretice și de recuperare, iar mâine tricolorii vor face deplasarea spre Riga, Letonia, pe calea aerului.

 

Meciul Letonia – Moldova din cadrul grupei D1 a Ligii Națiunilor va avea loc pe 22 septembrie, pe stadionul Skonto din Riga. Începutul la ora 19:00. Partida va fi transmisă în direct de postul de televiziune Canal 5, doar pe teritoriul Republicii Moldova.

 

Iar pe 25 septembrie, pe stadionul Zimbru din Chișinău, Naționala Moldovei va juca ultimul meci din actuala ediție a Ligii Națiunilor, cu Liechtenstein. Începutul la ora 16:00.

 

Biletele pentru meciul Moldova – Liechtenstein sunt disponibile online pe site-ul BILETE.FMF.MD. Prețul începe de la 30 de lei.