• Fii alături de Echipa Țării

Masculin (Naționale)

Socca. Moldova – Spania, LIVE de la 22:00

14 sep 2022 de Victor Daghi


Moldova - Spania

 

14 septembrie. Budapesta

Arbitri: Norbert MEDVE (Ungaria), Jakub ORLINSKI (Polonia), Kostas KOUTSOGIANNOS (Grecia)

 

Componențele echipelor 

Moldova: 1.Serghei JURIC, 3.Victor NEGARĂ, 4.Victor GOLOVATENCO (c), 5.Vitalie PLĂMĂDEALĂ, 6.Vasile MÎȚA, 7.Alexandru ONICA, 8.Igor ȚÎGÎRLAȘ, 9.Dmitri VOLOȘIN, 10.Evgheni GORODEȚCHI, 11.Vitalie TONU, 12.Ruslan ISTRATI, 14.Dmitri POPOVICI, 15.Sergiu IEPUREANU, 16.Dumitru MAGA, 17.Anatolie CEBOTARI

Antrenor: Sergiu IEPUREANU

 

Spania: 1.Igor Perez Pajaro, 2.Sergio Leyenda Gonzalez, 3.Juan Jose Gallego Delgado, 4.Eder Gonzalez Mugica, 5.Yassine El Mamoun, 6.Jorge Daniel Guerrini, 7.Daniel Alejandro Del Campo Ruiz, 8.Imanol Garitano Rosales, 9.Unai Blanco Fernandez, 10.Ivan Gonzalez Rodriguez, 11.Omar Lavin Ansorena, 12.Javier Eduardo Saiz (c), 13.Asier Lopez Lopez, 14.Israel Pardo Ruiz, 15.Ander Elloriaga Fidalgo

Antrenor: Javier Eduardo Saiz

 

Naționala Moldovei la Socca va juca astăzi, de la ora 22:00, contra reprezentativei Spaniei, într-un meci amical. Partida de pe stadionul din Budapesta va fi transmisă de site-ul nostru.

 

Acest meci amical a fost programat în momentul în care s-a aflat că adversara Moldovei din grupa D la Campionatul Mondial la Socca - Kenya nu va putea participa la Mondial, deoarece nu a obținut vizele pentru Ungaria.

 

Până acum în grupa D s-au disputat următoarele meciuri:

10 septembrie: Georgia – Kenya 5-0 (victorie tehnică), Brazilia - Belgia 3-0 

11 septembrie: Moldova - Brazilia 0-1

12 septembrie: Belgia – Georgia 1-0

13 septembrie: Brazilia – Georgia 1-0

 

În clasament conduce Brazilia, cu 9 puncte. Urmează Belgia și Georgia, cu câte 3 puncte, și Moldova, deocamdată fără puncte.

 

Cele mai bune 2 echipe din fiecare grupă se vor califica în optimile de finală.

 

Programul meciurilor Naționalei Moldovei la Campionatul Mondial:

11 septembrie. Moldova – Brazilia 0-1

14 septembrie. Moldova – Spania. Ora 22.00. Amical

15 septembrie. Moldova – Belgia. Ora 16.00

16 septembrie. Moldova – Georgia. Ora 14.00

 

De partea cealaltă, selecționata Spaniei a susținut deja 3 meciuri la Mondialul la Socca. Echipa iberică, care face parte din grupa B, a fost învinsă pe 11 septembrie de Grecia cu 3-9 (goluri D. Ruiz-2, Y. Mamoun), apoi a remizat pe 12 septembrie cu Chile, scor 2-2 (goluri E. Mugica și U. Fernandez) și din nou a cedat, pe 13 septembrie, de la Croația cu 1-3 (gol Y.Mamoun).

 

Programul meciurilor, rezultatele partidelor și clasamentele actualizate le găsiți pe site-ul Federației Internaționale de socca.

 

Toate meciurile Campionatului Mondial la Socca pot fi văzute în direct pe pagina de Youtube a forului mondial.

 

Naționalele Moldovei și Spaniei s-au întâlnit de două ori la Mondiale. Tricolorii s-au impus în ambele meciuri.

 

Pentru prima dată cele două echipe s-au întâlnit la Campionatul Mondial la Socca 2018, care s-a desfășurat în Portugalia. Moldova a învins Spania cu 3-2 în cadrul grupei B, iar golurile reprezentativei noastre au fost marcate de Veaceslav Sofroni, Victor Golovatenco și Ion Donica.

 

Același rezultat a fost consemnat și în meciul adversarilor de astăzi la Mondialul la Socca 2019 din Grecia. Pentru tricolori au marcat Victor Golovatenco, din penalty, Sergiu Calmațui și un jucător spaniol în propria poartă, în victoria noastră cu 3-2 din cadrul grupei F.