• Fii alături de Echipa Țării

Masculin (Nationale)

Moldova – Rusia. Detalii despre meci

03 mar 2020 de Sandu Grecu

Federația Moldovenească de Fotbal va organiza mai multe evenimente în preajma meciului Moldova – Rusia, programat pentru 31 martie, la Chișinău, de la ora 21.45, pe stadionul Zimbru.

 

Printre acestea se numără un meci demonstrativ cu participarea legendelor fotbalului moldovenesc și a celui rusesc (vine tripleta de aur din anii 90 a formației Spartak Moscova) și o altă partidă amicală cu participarea jurnaliștilor din cele 2 țări. Detalii veți afla pe site-ul nostru în zilele următoare.   

 

Delegația oficială a forului fotbalistic din Rusia va ajunge la Chișinău pe 29 martie, direct din Suedia, unde cu o zi mai devreme ”Sbornaia” are programat un alt meci test, contra scandinavilor. 

 

Partida Moldova – Rusia va fi arbitrată de o brigadă de arbitri din Polonia, cu Krzysztof JAKUBIK la centru. Asistenți: Arkadiusz Kamil WÓJCIK și Adam KUPSIK.

 

Fiți cu ochii pe site-ul nostru pentru a fi la curent cu ultimele noutăți despre cel mai așteptat joc al anului, dar și pentru a afla ziua în care vor fi puse în vânzare biletele de meci. Mâine veți afla prețul biletelor.