• Fii alături de Echipa Țării

Masculin (Nationale)

Engin Firat: ”Avem cea mai tare grupă din Liga C”

04 mar 2020 de Sandu Grecu

Selecționerul Moldovei, Engin Firat a comentat tragerea la sorți pentru grupele Ligii Națiunilor. Vă reamintim, Naționala Moldovei va juca în Liga C, grupa a 3-a, alături de selecționatele din Slovenia, Kosovo și Grecia.  

 

Engin Firat: ”Consider că grupa noastră este cea mai puternică din Liga C. Totodată cred că este o bună oportunitate pentru noi toți. De fapt, despre asta am vorbit atunci când am venit la Națională. Am pierdut încrederea și respectul suporterilor din Moldova și din afara țării și noi încercăm să schimbăm situația. Liga Națiunilor este competiția, care ne poate ajuta să recâștigăm respectul suporterilor noștri.

Este foarte bine că vom avea adversari puternici și vom avea ocazia să furnizăm surprize! Dacă mă întrebați despre obiectivul echipei noastre în această campanie, acum nu am un răspuns la această întrebare. Mai avem timp până la startul Ligii Națiunilor și avem 4 meciuri amicale de jucat. Voi avea încă posibilitatea să verific jucători noi și să pregătesc echipa pentru turneu.”