• Fii alături de Echipa Țării

Feminin (Naționale)

Mesaj surprinzător al ambasadorului Italiei, Lorenzo Tomassoni pentru capitanul Naționalei feminine, Natalia Munteanu

03 sep 2022 de Maria Teeşanu

Portarul echipei Naționale, Natalia Munteanu a fost felicitată de ambasadorul Italiei în Moldova, Lorenzo Tomassoni, pentru prestația bună din meciul cu Naționala Italiei.

După meciul selecționatelor feminine, Moldova – Italia, din cadrul preliminariilor Campionatului Mondial, disputat vineri pe stadionul Zimbru din capitală, Lorenzo Tomassoni s-a apropiat de capitanul Naționalei, Natalia Munteanu și i-a oferit flori pentru jocul bun. Ambasadorul a rămas plăcut surprins de evoluția Nataliei și de profesionalismul capitanului tricolorelor. La finalul partidei, Lorenzo Tomassoni a discutat cu Natalia și a mulțumit-o pentru spectacolul fotbalistic prestat. 

“A fost un gest plăcut din partea ambasadorului, nu m-am așteptat să primesc astfel de cuvinte frumoase. Este o recompensă pentru efotul depus pe terenul de fotbal”

a declarat Natalia Munteanu pentru site-ul fmf.md.

Vă reamintim că miercuri, 6 septembrie, Naționala Moldovei urmează să dispute ultimul meci din cadrul preliminariilor Campionatului Mondial 2022/23, cu reprezentativa similară a Elveției, care va avea loc pe Stade de la Tuilire, din orașul Laussane.