• Fii alături de Echipa Țării

Feminin (Naționale)

Fotbal feminin. Jurnal de cantonament. Fii toată ziua cu echipa Națională

31 aug 2022 de Maria Teeşanu
GALERIE

Bine ați venit în liveblog-ul dedicat naționalei feminine! După două luni de pauză, tricolorele au intrat din nou în acțiune, cu ultimele două meciuri din campania de calificare la Cupa Mondială din 2023.

Vă propunem să urmăriți o zi din viața echipei Naționale din cantonament. Cele mai interesante și inedite momente ve-i putea găsi accesând această știre actualizată pe parcursul întregii zile.

31 august / Centrul de Pregătire al Selecționatelor Moldovei din Vadul lui Vodă
Ora 22:00
Liveblog-ul a ajuns la final de zi. Seara, sportivele au avut control medical și proceduri de recuperare, după au preferat să citească, să privească un film și să discute în grup. Pentru ziua de mâine este programat ultimul antrenament înainte de meciul Moldova - Italia. 

Vino împreună cu familia, prietenii pe stadion și susține echipa națională din tribunele stadionului Zimbru, care contează pe susținerea fiecărui suporter.

Vă mulțumim că ați fost alături de noi!


Ora 20:00

Tricolorele au încheiat antrenamentul de seară, care a durat circa o oră jumătate. La sesiune au fost prezente toate 20 jucătoare. Antrenamentul s-a axat pe pregătirea tehnică și tactică, iar după sportivele au avut parte de proceduri de recuperare. Bazinul și cada cu apă rece nu a lipsit din program. Mai târziu, tricolorele vor avea control medical, masaj de recuperare și alte proceduri de recuperare.


Ora 17:45
Echipa Țării se pregătește de antrenamentul de seară. Toate sportivele sunt în formă maximă și sunt gata să iasă la sesiunea de antrenament sub conducerea lui Eduard Blănuță. Pregătirea jucătoarelor a durat circa o oră. Înainte de antrenament, fetele noastre au fost în sala de forță și la staff-ul medical. Jucătoarele au avut grijă să-și pregătească corpul și au fost la bandajarea cu kinesio tape și la masajul sportiv înainte de antrenament.


Ora 12:00
Tricolorele au efectuat un antrenament în această dimineață, care a început cu felicitări pentru fundașul echipei Naționale, Felicia Guțu. Sportiva a împlinit astăzi vârsta de 17 ani. La sesiunea de pregătire au participat toate 20 de jucătoare, după au urmat și procedurile de recuperare. Seara Naționala feminină va avea un alt antrenament. 
 

 

Ora 10:00
Echipa Națională a început pregătirea pentru antrenamentul de dimineață. Înainte de sesiunea de antrenament, jucătoarele au plecat în sala de forță. Maseurul echipei Naționale, Olga Bujor și medicul, Denis Kiseliov, au avut grijă ca sportivele să-și pregătească bine corpul înaintea efortului fizic, după a urmat ședința tehnică cu prezența selecționerului Eduard Blănuță.


Ora 08:30

Tricolorele vă spun buna dimineața direct din restaurantul Centrului de Pregătire din Vadul lui Vodă, unde acum câteva minute au luat micul dejun.

La prima masă jucătoarele au avut o gamă largă de produse printre care: cereale cu lapte, terci, ouă ochiuri, legume, iaurturi, ton, cașcaval, croissante, salată de fructe, migdale, fructe uscate și altele.

Natalia Munteanu, portarul echipei Naționale a relatat pentru site-ul fmf.md că preferă la mic dejun să mănânce ouă fierte, iar în această dimineață a mâncat toast cu ton, legume și a băut apă plată.