• Fii alături de Echipa Țării

Mesajul președintelui FMF, Leonid Oleinicenco, de Ziua Independenței Republicii Moldova

27 aug 2022 de Reporter FMF

Astăzi Republica Moldova împlinește 31 de ani. Republica Moldova suntem noi - toți locuitorii acestei țări. Astăzi este ziua noastră! De 31 de ani suntem popor independent și încercăm să construim o țară mai bună, în care cu toții să trăim mai bine. 

 

În acești 31 de ani am încercat multe, însă puține am reușit să facem exact așa cum ne-am fi dorit. Dar nereușitele nu sunt motive să renunțăm la încercări. Când suntem insistenți, fiecare nereușită ne aduce cu un pas mai aproape de succes. 

Astăzi suntem mai experimentați și mai înțelepți. Astăzi înțelegem mai bine cât de importante sunt unitatea și jocul în echipă. Cât de important este să ne ajutăm reciproc să devenim mai buni, să ne susținem și să ne încurajăm unii pe alții.

 

Ex-președintele SUA, Theodore Roosevelt a spus: “Nereușitele sunt grele. Dar cel mai rău este să nu încerci niciodată să reușești.”

 

Echipa Federației Moldovenești de Fotbal dorește poporului Republicii Moldova mai multă unitate și înțelegere reciprocă. Ne dorim ca poporul Republicii Moldova să devină o echipă unită de valori și obiective comune. Suntem siguri, că lucrând în echipă, umăr la umăr, ajutându-ne unii pe alții să devenim mai buni și mai puternici, putem face fiecare localitate din Moldova mai frumoasă și mai curată, putem aduce mai multă bunăstare în fiecare familie și putem face țara noastră mai prosperă.

 

La mulți ani tuturor locuitorilor Republicii Moldova!

Noi toți suntem Republica Moldova!