• Fii alături de Echipa Țării

Masculin (Competiții)

Super Liga. Etapa 4 în cifre

22 aug 2022 de Anatolie Bodean

*În 4 meciuri au fost marcate 12 goluri (gazdele – 5, oaspeţii – 7), în mediu – 3 goluri pe meci. De la începutul campionatului s-au înscris 31 goluri (gazdele – 14, oaspeţii – 17), în mediu - 1,93 goluri pe meci.

 

*Gazdele au câștigat un meci, oaspeții - două, iar o altă partidă s-a încheiat la egalitate. De la începutul campionatului s-au jucat 16 meciuri. Gazdele și oaspeţii au câştigat câte 5 partide, iar alte 6 meciuri s-au terminat nedecis.

 

*Cele mai multe goluri într-un meci (4) au fost marcate în jocurile FC Sfîntul Gheorghe - FC Sheriff 1-3 (etapa 2) și FC Petrocub - FC Zimbru 2-2 (etapa 4).

 

*În această etapă a fost acordat o lovitură de la 11 metri, care a fost transformată de Alexandru Suvorov (Sf.Gheorghe). De la începutul campionatului arbitrii au dictat 6 penalty-uri, dintre care 4 au fost transformate în gol.

 

*Arbitrii au sancţionat jucătorii cu 19 cartonaşe galbene. De la începutul campionatului au fost arătate 80 cartonaşe galbene, dintre care 17 jucătorilor echipei Sfîntul Gheorghe. 

 

*În această etapă a fost arătat un cartonaș roșu, jucătorului de la Milsami - Petru Racu. De la începutul campionatului au fost arătate 3 cartonaşe roșii, dintre care 2 pentru Milsami.

 

*Ibrahim Jibril (Sfîntul Gheorghe) a marcat din nou și conduce în clasamentul golgheterilor, cu 3 reușite. El este urmat de Steve Ambri (Sheriff) și Radu Gînsari (Milsami), ambii cu câte 2 goluri. Alți 24 de jucători au înscris o singură dată.

 

*Cel mai bun atac (9 goluri) îl are Sheriff,  iar cea mai bună apărare (1 gol primit) - Milsami.

 

*Meciurile etapei au fost urmărite din tribune de 6700 de spectatori. De la începutul sezonului la stadioane au venit 18.593 de spectatori, în mediu câte 1.162 de oameni pe meci.

 

*Sheriff este neînvinsă de 12 meciuri. Ultima dată, tiraspolenii au cedat în disputa cu Milsami (0-1), pe 13 martie curent.

 

*Milsami a ajuns la 8 meciuri fără înfrângere, iar CSF Bălți și-a întrerupt seria de 5 meciuri fără eșec.

 

*Dinamo-Auto nu a mai câștigat de 8 etape și rămâne singura echipă fără gol marcat în acest sezon al Super Ligii.

 

*Zimbru nu a obținut victorie în ultimele 6 etape.

Foto: FC Petrocub