• Fii alături de Echipa Țării

Masculin (Competiții)

Super Liga. Etapa 3 în cifre

15 aug 2022 de Anatolie Bodean

*În 4 meciuri au fost marcate 8 goluri (gazdele – 5, oaspeţii – 3), în mediu – 2 goluri pe meci. De la începutul campionatului s-au înscris 19 goluri (gazdele – 9, oaspeţii – 10), în mediu - 1,58 goluri pe meci.

 

*Gazdele au câștigat trei meciuri, iar oaspeții - unul. De la începutul campionatului s-au jucat 12 meciuri. Gazdele au câştigat 4 partide, oaspeţii – 3, iar alte 5 meciuri s-au terminat nedecis.

 

*Cele mai multe goluri într-un meci (4) au fost marcate în jocul FC Sfîntul Gheorghe - FC Sheriff 1-3 (etapa 2).

 

*În această etapă au fost acordate două lovituri de la 11 metri, una dintre care a fost ratată de Alexandru Antoniuc (Milsami). De la începutul campionatului arbitrii au dictat 5 penalty-uri, dintre care 3 au fost transformate în gol.

 

*Arbitrii au sancţionat jucătorii cu 21 de cartonaşe galbene. De la începutul campionatului au fost arătate 61 cartonaşe galbene, dintre care 13 jucătorilor echipei Sfîntul Gheorghe. 

 

*În această etapă a fost arătat un cartonaș roșu, jucătorului de la Milsami - Mamadou Harouna Camara. De la începutul campionatului au fost arătate 2 cartonaşe roșii

 

*Ibrahim Jibril (Sfîntul Gheorghe) conduce în clasamentul golgheterilor, cu 2 reușite. Alți 17 jucători au marcat câte un gol.

 

*Cel mai bun atac (6 goluri) îl are Sheriff,  iar cea mai bună apărare (1 gol primit) - CSF Bălți, Milsami și Dacia Buiucani.

 

*Meciurile etapei au fost urmărite din tribune de 2900 de spectatori. De la începutul sezonului la stadioane au venit 11.893 de spectatori, în mediu câte 991 de oameni pe meci.

 

*Sheriff este neînvinsă de 11 meciuri. Ultima dată, tiraspolenii au cedat în disputa cu Milsami (0-1), pe 13 martie curent.

 

*Milsami a ajuns la 7 meciuri fără înfrângere, iar CSF Bălți are o serie de 5 meciuri fără eșec.

 

*Dinamo-Auto nu a mai câștigat de 7 etape și rămâne singura echipă fără gol marcat în acest sezon al Super Ligii.

Foto: Dacia Buiucani