• Fii alături de Echipa Țării

Masculin (Competiții)

Live 20:00. FC Zimbru - CSF Bălți

13 aug 2022 de Maria Teeşanu

FC Zimbru - CSF Bălți 

13 august. Chișinău, stadionul Zimbru.
Arbitru: Igor BOȘCA
Asistenți: Vladislav LIFCIU și Vadim VICOL
Al 4-lea oficial: Andrei COJOCARU

Zimbru: 1.Nikolaos GIANNAKOPOLOS, 2.Cristian URSU, 3.Ștefan BURGHIU (3), 8.Steve RUBANGUKA, 9.Maxim MIHALIOV, 10.Alexandru DEDOV, 11.Eugeniu SIDORENCO, 18.Gheorghe ANTON, 19.Evgheni PLEȘCO, 20.Ivanilson Joaquim MONTEIRO MAGALHAES, 23.Amancio FORTES
Rezerve: 12.Silviu ȘMALENEA, 4.Marius CUROȘ, 6.Vlad RĂILEANU, 15.Rostislav GARANCIUC, 17.Tudor PAVALACHI, 21.Rachid BALDE, 22.Alexandru GĂU, 28.Fabian PEGZA, 33.Nikolaos KARANIKAS, 35.Anatolii CHIRINCIUC
Antrenor: Vlad GOIAN

CSF Bălți: 1.Victor STRAISTARI, 2.Alvaro BELY MEDINA, 5.Anatolie PREPELIȚĂ, 10.Zotsara RANDRIAMBOLOLONA, 11.Daniel DANU,  18.Vadim GULCEAC, 19.Chinaza Miracle NWAUTOBO, 22.Andrei RUSNAC (c), 31.Wellington Matsukichi DA SILVA TAIRA, 32.Valeriu GAIU, 64.Ivan VOROPAI
Rezerve: 33.Artur NAZARCIUC, 7.Vadim YAKOVLEV, 8.Ruslan CHELARI, 17.Serghei MIȘCOV, 21.Petru NEAGU, 44.Denis FURTUNA, 77.Nichita PICUS
Antrenor: Serghei CEBOTARI


Zimbru Chișinău și CSF Bălți se întâlnesc astăzi, de la ora 20:00, în unul din primele meciuri ale etapei a III-a a Super Ligii. Partida de la stadionul Zimbru din Chișinău va fi transmisă de platforma media ligatv.md.

Cele două echipe s-au întâlnit de patru ori în Divizia Națională, ediția 2021/22. Bălțenii au reușit să se impună de trei ori, în timp ce galben-verzii doar o singură dată.

Pe 14 august 2021, în etapa a 6-a, CSF Bălți a învins cu 3-2, datorită golurilor marcate de Șilviu Șmalenea (autogol), Nichita Moțpan, Serhii Molochko, respectiv, Petru Neagu și Artur Patraș.

Pe 2 octombrie 2021, în etapa a 13-a, bălțenii au câștigat cu 2-1, datorită golului marcat de Emmanuel Chinemerem Alaribe în minutul 89. Celelalte goluri au fost marcate de Denis Furtuna, respectiv, Alexandru Bejan.

Pe 12 martie 2022, în etapa 20, zimbrii au trecut de CSF Bălți cu scorul de 2-1 datorită golului marcat de Armen Hovhannisyan  în minutul 25 și  Ștefan Burghiu în minutul 86, respectiv Nichita Moțpan în minutul 45.


Pe 8 mai 2022, bălțenii s-au impus într-un meci decisiv cu Zimbru, scor 1-0. Singurul gol a fost înscris de Emmanuel Chinemerem Alaribe, golgheterul lui CSF Bălți din stagiunea trecută.


În actualul sezon, Zimbru și CSF Bălți au obținut remize în primele două etape și împart locurile 4-6 cu Milsami Orhei.

Meciul din etapa a III-a a Super Ligii dintre FC Zimbru și CSF Bălți se va juca în susținerea jucătorului galben-verzilor - Donny van Iperen, care a suferit o accidentare gravă în partida cu Dinamo Auto. Astăzi, Donny, urmează să fie transferat în Țările de Jos, într-unul dintre cele mai bune spitale din Rotterdam. 


Îndemnăm toți amatorii de fotbal să vină la stadion, la meciul Zimbru – Bălți și să se alăture campaniei de susținere a jucătorului olandez.

Fondurile din urma vânzării biletelor și abonamentelor vor fi transferate familiei pentru tratament.
Cumpără bilet aici: https://bit.ly/3JEldeo


Federația Moldovenească de Fotbal este alături de Donny și îi urează însănătoșire grabnică și o revenire cât mai rapidă pe terenul de joc!

Cu aproximativ o oră înainte de startul partidei veți putea afla componențele de joc ale celor două formații, accesând această știre actualizată.