• Fii alături de Echipa Țării

Masculin (Competiții)

Super Liga 2022/23. Schimbări în meciurile etapei inaugurale

25 iul 2022 de Ion Buga

În vederea startului Super Ligii la fotbal, ediția 2022/23, Comitetul de Urgență al Federației Moldovenești de Fotbal a aprobat unele modificări în programul primelor meciuri din noul sezon. Deciziile au fost luate în legătură cu participarea echipelor Sheriff Tiraspol în UEFA Champions League și Milsami în UEFA Conference League.

 

Astfel, meciul etapei inaugurale a Super Ligii la fotbal, Zimbru - Sheriff, se va juca pe 30 iulie, cu o zi mai devreme decât a fost programat inițial. Locul disputării - stadionul Zimbru, de la ora 20:00.

 

În același timp, întîlnirea Milsami – Dinamo-Auto va avea loc pe 31 iulie, cu începere de la ora 21:00, pe stadionul CSR Orhei.

 

Vă reamintim, că Sheriff va juca pe 26 iulie la Chișinău, returul cu Maribor (Slovenia) din cadrul Champions League. În cazul în care va trece de Maribor, campioana Moldovei va juca pe 2 sau 3 august împotriva câștigătoarei meciului HJK Helsinki (Finlanda) - Viktoria Plzeň (Cehia). 

 

Totodată, Milsami joacă în turul secund din Conference League cu echipa KuPS Kuopio (Finlanda). Manșa a doua este programată pentru 28 iulie, la CSR din Orhei.