• Fii alături de Echipa Țării

Masculin (Naționale)

Igor Armaș și Vitalie Damașcan, printre cei mai buni jucători în debutul campionatului României

19 iul 2022 de Ion Buga
Igor Armaș

Internaționalii moldoveni, Igor Armaș și Vitalie Damașcan, au fost desemnați de către Liga Profesionistă de Fotbal printre cei mai buni jucători ai etapei inaugurale a Superligii României la fotbal. 

 

Igor Armaș și-a ajutat echipa, FC Voluntari, să debuteze cu victorie, 1-0 în deplasarea cu Petrolul Ploiești. Căpitanul formației ilfovene a evoluat fără greșeală în defensivă, reușind să obțină și penalty-ul din finalul partidei, care a adus victoria pentru Voluntari. Totodată, Igor Armaş a fost ales și jucătorul meciului. 

 

Igor Armaș (FC Voluntari / 35 de ani) - Căpitanul ilfovenilor a fost la înălţime! Prestaţia sa din defensivă a fost fără greşeală,

se menționează în comunicatul LPF.

 

Pentru Voluntari, Vadim Rață a jucat 81 de minute, în timp ce la ploieșteni, Eugeniu Cebotaru a fost schimbat în minutul 58.

 

Vitalie Damașcan

În cel mai bun unsprezece al etapei s-a regăsit și Vitalie Damașcan, atacantul lui Sepsi OSK Sf. Gheorghe. Jucătorul moldovean a intrat pe teren în minutul 69 al meciului cu Universitatea Craiova și marcat primul său gol al stagiunii patru minute mai târziu, ajutându-și astfel echipa să evite înfrângerea, scor 2-2.

 

Vitalie Damașcan (Sepsi OSK / 23 de ani) - Introducerea sa pe teren pe parcursul reprizei secunde a fost mutarea prin care Cristiano Bergodi a relansat jocul din Bănie,

scrie site-ul lpf.ro.

 

 

sursa poze: facebook.com/VoluntariFC, facebook.com/osksepsi