• Fii alături de Echipa Țării

Asociații Raionale

Leonid Paierele a fost ales președintele ARF Șoldănești

07 iun 2022 de Ion Buga

Leonid Paierele este noul președinte al Asociaţiei Raionale de Fotbal din Șoldănești. El a fost ales în această funcție în cadrul Adunării Generale a asociației, pentru următorii patru ani. 

 

Leonid Paierele are 58 de ani și este unul dintre promotorii sportului din raionul Șoldănești. Anterior el a deținut postul de vicepreședinte al ARF Șoldănești. 

 

Tot în cadrul adunării, Sergiu Martin a fost numit vicepreşedinte, iar secretar general – Veaceslav Croitoru. Totodată, au fost aleşi și alți membri în Consiliul de administrație: Vasile Botnarenco, Marin Dumbrava, Vasile Bumbac, Adrian Iațăc.

 

La eveniment au participat oficiali ai consiliului raional, primari ai localităților, delegaţi din partea membrilor afiliaţi, conducerea şi Comitetul Executiv al asociaţiei. Forul fotbalistic a fost reprezentat de către Vladislav Cebotari, inspector federal, și Vadim Șargarovschi, șef al Serviciului Control Intern.

 

Federaţia Moldovenească de Fotbal adresează sincere felicitări conducerii Asociaţiei Raionale de Fotbal din Șoldănești şi urează mult succes în activitatea susţinută pentru afirmarea fotbalului moldovenesc.