• Fii alături de Echipa Țării

Asociații Raionale

La Cahul a fost inaugurat un nou miniteren de fotbal

29 mai 2022 de Reporter FMF
GALERIE

Un nou teren de fotbal a fost dat în exploatare în cadrul programului FMF “Toţi împreună”. De această dată pe teritoriul gimnaziului "Mihai Kogălniceanu" din satul Cotihana, raionul Cahul.

 

La deschiderea oficială au participat Nicolae Dandiş, primarul municipiului Cahul, Aliona Cîrjău, directorul gimnaziului din Cotihana, Vasili Poroşenco, președintele ARF Cahul, Alexei Gheorghiu, manager regional FMF, elevi, profesori, alți oaspeți și oficiali. 


De menţionat că acest teren este al 8-lea obiect de infrastructură fotbalistică construit de Administraţia Publică Locală cu suportul Federaţiei Moldoveneşti de Fotbal în municipiul Cahul și al 23-lea în tot raionul.

 

Dezvoltarea infrastructurii este una dintre direcțiile prioritare în activitatea Federației Moldovenești de Fotbal. Susținerea unor astfel de proiecte este importantă în perspectiva ridicării calității nivelului jocului și atractivității pentru suporteri. Începând cu anul 2005, în țara noastră au fost date în exploatare peste 500 de terenuri de fotbal cu suprafață artificială de diferite dimensiuni.