• Fii alături de Echipa Țării

FMF, parteneriat cu Florentino Delure

23 mai 2022 de Reporter FMF
GALERIE

Jucătorii echipei Naționale de fotbal a Moldovei vor purta costum de paradă marca Florentino Delure. Asta după ce Federația Moldovenească de Fotbal a încheiat un parteneriat cu una dintre cele mai cunoscute case de modă de la Chișinău. Contractul de colaborare a fost semnat de președintele FMF, Leonid Oleinicenco și fondatorul Florentino Delure, Serghei Grigor.

 

Costumele pentru tricolori vor fi croite individual în Italia de echipa de croitori de la Florentino Delure, în frunte cu designer-ul principal, Alessandro Squarzi, și cu croitorul din a 3-a generație, Konstantine Malishevsky. Costumele jucătorilor vor fi executate în stilul inovativ FLEXO – acesta fiind un costum hibrid ce poate fi asortat atât într-o ținută business, cât și la una mai casual, cu tricou și adidași. Așadar, jucătorii vor avea parte de confort maxim în timpul deplasărilor de lungă durată și vor reuși să se evidențieze printr-un gust vestimentar de invidiat.

 

Jucătorii Naționalei vor purta costumele de paradă în special în timpul deplasărilor și în ziua meciurilor, la sosirea pe stadion, la fel cum se întâmplă la partidele celor mai mari competiții din lume.

 

Astfel, Florentino Delure se alătură partenerilor tehnici ai Federației Moldovenești de Fotbal, singura asociație sportivă din Republica Moldova certificată ISO.  

 

Naționala Moldovei va juca în luna iunie 4 meciuri din cadrul Ligii Națiunilor UEFA. Primul dintre acestea se va disputa pe 3 iunie, în Liechtenstein.