• Fii alături de Echipa Țării

Masculin (Naționale)

Reunirea lotului Național. Tricolorii încep azi pregătirile pentru meciurile din Liga Națiunilor

23 mai 2022 de Victor Daghi
GALERIE

Lotul Naționalei Moldovei s-a reunit astăzi dimineață la Casa Fotbalului din capitală. Tricolorii încep cantonamentul dinaintea celor 4 partide din Liga Națiunilor, care se vor disputa în luna iunie. 

 

La cei 25 de tricolori convocați de selecționerul Serghei Cleșcenco pentru această acțiune s-a adăugat atacantul Vitalie Damașcan de la Sepsi OSK, România, care a fost convocat după evoluția bună din ultima perioadă. În această listă nu au intrat mai mulți jucători, care evoluează la cluburi din străinătate.

 

Fotbaliștii noștri vor efectua în această dimineață primul test anti-Covid, iar de la ora 18:00 selecționerul Serghei Cleșcenco va conduce primul antrenament.

 

După încheierea acestui stagiu de pregătire din perioada 23-28 mai, selecționerul Serghei Cleșcenco va anunța lotul final al tricolorilor, care vor fi convocați pe 30 mai pentru primele meciuri din Liga Națiunilor.

 

Naţionala Moldovei va disputa în luna iunie 4 partide din Liga Națiunilor - în deplasare cu Liechtenstein (3 iunie) și Andorra (6 iunie), apoi la stadionul Zimbru cu Letonia (10 iunie) și din nou cu Andorra (14 iunie). Ultimele două partide din această competiție tricolorii le vor susține în luna septembrie, în deplasare cu Letonia (22 septembrie) și acasă cu Liechtenstein (25 septembrie).