• Fii alături de Echipa Țării

Acreditări de presă pentru meciurile selecționatei de tineret cu Țările de Jos și Elveția

24 mai 2022 de Reporter FMF

Federația Moldovenească de Fotbal anunță startul procesului de acreditare pentru meciurile selecționatelor de tineret Moldova - Țările de Jos și Moldova - Elveția, ultimele din cadrul preliminariilor Campionatului European Under 21, ediția 2023.

 

Moldova – Țările de Jos
3 iunie, ora 19:45, Chișinău, stadionul Zimbru

 

Moldova – Elveția
8 iunie, ora 19:00, Chișinău, stadionul Zimbru

 

Instituțiile media care doresc să se acrediteze la aceste partide sunt rugate să trimită solicitările nominale pe adresa de email presa@fmf.md până pe data de 31 mai, ora 15:00.

 

Solicitările vor fi aprobate în limita locurilor disponibile, iar cererile sosite după termenul menționat mai sus nu vor fi luate în calcul.  

 

Acreditările se vor acorda utilizând criteriul numărului de partide recent organizate de FMF la care instituția media s-a acreditat. Totodată, vor fi considerate prioritare instituțiile media cu specific sportiv și care au reflectat evenimentele organizate de FMF.

 

Jurnaliștii care vor fi acreditați la meci își vor putea ridica acreditările joi, 2 iunie, la Casa Fotbalului, între ora 12:00 și 15:00. 

 

Notă: Declarațiile jucătorilor după meci vor fi făcute în zona mixtă amplasată direct lângă teren. Rezumatul video al partidei finale și declarațiile de meci vor fi făcute publice pe canalul de youtube FMF și pot fi preluate de toate instituțiile media interesate.