• Fii alături de Echipa Țării

Ziua Mondială a Libertăţii Presei

03 mai 2022 de Reporter FMF

Federația Moldovenească de Fotbal adresează sincere felicitări reprezentanţilor mass-media cu ocazia Zilei Mondiale a Libertăţii Presei. Vă mulţumim, stimați jurnaliști, pentru eforturile depuse în promovarea fotbalului la noi în țară și peste hotare. Informarea echidistantă a societății este un lucru dificil în epoca modernă, de aceea rolul jurnalistului devine tot mai important.

 

Presa este unul dintre pilonii principali care contribuie la dezvoltarea societăţii democratice. Iar presa liberă reprezintă un atribut esențial de comunicare şi de asigurare a accesului la informaţie, fără de care societatea nu poate exista.

 

Libertatea presei este o valoare fundamentală pentru Federația Moldovenească de Fotbal, conform celor mai bune tradiții europene. Colaborarea cu mass-media și asigurarea condițiilor de muncă în timpul competițiilor organizate de FMF sunt extrem de importante pentru Federație. De aceea FMF va continua să coopereze cu presa în mod transparent pentru ca societatea să poată fi informată corect despre toată activitatea fotbalistică din Republica Moldova.