• Fii alături de Echipa Țării

Masculin (Competiții)

Divizia A. Rezultatele meciurilor jucate astăzi în etapa a XX-a

30 apr 2022 de Victor Daghi

În etapa a 20-a din Divizia A, astăzi s-au disputat ultimele două meciuri. Chiar dacă a fost condusă cu 1-0, Spartanii au întors rezultatul și au câștigat meciul de la Drochia, cu 4-1. O “dublă” și-a trecut în cont fostul jucător al Naționalei de tineret și al echipelor Codru Lozova și Dacia-Buiucani, Ion Mamaliga. De notat și faptul că atacantul echipei din Selemet, Octavian Onofrei a ratat un penalty în minutul 55. Datorită victoriei de azi, echipa antrenată de Viorel Cojocaru din nou le-a egalat la puncte (câte 43) pe FC Victoria și CS Dacia-Buiucani. Lupta pentru promovarea în Divizia Națională continuă, iar în etapa viitoare este programat un meci decisiv, Spartanii contra Daciei-Buiucani. Va fi interesant.

 

Vă prezentăm rezultatele partidelor și marcatorii golurilor: 

 

FC Speranța Drochia – CSF Spartanii Selemet 1-4 (Mihail Burlac 5 / Alexandru Graur 25, Ion Mamaliga 35, 78, Valentin Furdui 83)

 

CS Real Succes Chișinău - FC Olimp Comrat 1-1 (Dumitru Chilian 82 / Constantin Mandrîcenco 33)

 

Sheriff-2 Tiraspol - FC Cahul-2005 +:- (victorie tehnică)

 

Ieri s-au jucat primele trei meciuri ale etapei a XX-a: FCM Ungheni – CS Dacia-Buiucani Chișinău 0-3, FC Sucleia – FC Sporting Trestieni 1-0, FC Victoria Chișinău – Iskra Rîbnița 5-1

 

                                                                                                     Clasamentul la zi

 

Transmisiunile în direct ale tuturor meciurilor Diviziei A 2021/22 și rezumatele video sunt accesibile pe site-ul Eleven Sports.

 

Etapa următoare va avea loc după următorul program: 

6 mai: FC Sporting – Sheriff-2, FC Olimp – FC Speranța

7 mai: FC Victoria – FCM Ungheni, Iskra – FC Sucleia, CSF Spartanii – CS Dacia-Buiucani

Toate meciurile vor începe la ora 17:00.