• Fii alături de Echipa Țării

Masculin (Competiții)

Divizia A. Rezultatele meciurilor jucate astăzi în etapa a XX-a

29 apr 2022 de Victor Daghi

În etapa a 20-a din Divizia A, astăzi s-au disputat primele trei meciuri. Dar, lucrurile au devenit mai clare încă de miercuri, când a avut loc ședința Organului directiv de prima instanță din cadrul Sistemului de licențiere a cluburilor de fotbal. CS Dacia-Buiucani și CSF Spartanii au primit licență Națională pentru sezonul 2022/23, iar FC Victoria – nu. Mai pe înțelese, asta înseamnă că indiferent de locul ocupat în Divizia A, FC Victoria nu va primi dreptul să evolueze în Divizia Națională. Trist. Mai ales că astăzi echipa condusă de Alexandr Novicov a bifat a 7-a victorie consecutivă și conduce în clasamentul eșalonului secund. În aceste condiții CS Dacia-Buiucani pornește cu prima șansă la promovare, mai ales că clubul antrenat de Andrei Martin mai are un meci restanță, cu Sheriff-2, pe 10 mai. De notat și faptul că atacantul Oleg Molla de la FC Victoria a înscris astăzi al 106-lea gol din eșalonul secund. Conduce în acest top coechipierul său, Ghenadie Orbu, cu 116 goluri.

 

Vă prezentăm rezultatele partidelor și marcatorii golurilor: 

 

FCM Ungheni – CS Dacia-Buiucani Chișinău 0-3 (Vitalie Dumbrava 12, Nicu Namolovan 54, Ion Postica 70-penalty)

 

FC Sucleia – FC Sporting Trestieni 1-0 (Abdullahi Shuaibu 54)

 

FC Victoria Chișinău – Iskra Rîbnița 5-1 (Marin Stan 50, Cristian Păscăluță 62, Oleg Molla 70, Valeriu Gurgurov 72, Andrei Drab 87 / Efim Tuluc 80)

 

                                                                                             Clasamentul la zi

 

Transmisiunile în direct ale tuturor meciurilor Diviziei A 2021/22 și rezumatele video sunt accesibile pe site-ul Eleven Sports.

 

Pentru mâine, 30 aprilie, sunt programate ultimele două meciuri ale etapei a XX-a: FC Speranța Drochia – CSF Spartanii Selemet, CS Real Succes Chișinău - FC Olimp Comrat. Începutul ambelor partide la ora 16:00.  

 

Meciul Sheriff-2 Tiraspol - FC Cahul-2005 nu va avea loc, din cauza retragerii formației din Cahul din campionatul Moldovei.   

 

FC Victoria - lidera la zi a Diviziei A. Foto: FC Victoria