• Fii alături de Echipa Țării

Masculin (Naționale)

Rață și Armaș au marcat pentru Voluntari în Cupa României! Vezi golurile marcate de tricolori

19 apr 2022 de Victor Daghi

 

Internaționalii moldoveni, Vadim Rață și Igor Armaș au marcat astăzi cele două goluri ale echipei sale, FC Voluntari în victoria cu 2-0 contra formației Argeș Pitești, în manșa tur din semifinalele Cupei României. Pe o ploaie torențială și un teren impracticabil, Voluntari și-a luat revanșa după ce în urmă cu 3 zile Argeș se impunea în play-off, pe același stadion, cu 1-0. Returul este programat pentru 11 mai, la stadionul Nicolae Dobrin din Pitești.

 

Vadim Rață a deschis scorul în minutul 18, când un șut ratat al lui Nemec a ajuns cu noroc la mijlocașul nostru, care l-a executat pe portarul Croitoru din marginea careului mic.

 

Iar în minutul 29, la un corner executat de Rață, Igor Armaș a reluat cu capul, din plonjon, la colțul scurt. Imparabil!

 

Vadim Rață a fost desemnat ”MVP”-ul partidei, pentru golul marcat și pasa decisivă la reușita lui Armaș.

 

FC Voluntari a inceput parcursul în actuala ediție a Cupei României din 1/16 de finală, când a învins formația Șomuz Fălticeni, cu 4-1. În optimi, ilfovenii au învins la “masa verde” FCSB-ul, deoarece clubul bucureștean nu a putut alinia efectivul minim de 13 jucători pe foaia de joc, din cauza celor opt infectări cu COVID-19 și a celor opt accidentări. Iar în sferturi, FC Voluntari a trecut de AS FC Buzău, cu 1-0.

 

În cealaltă semifinală vor juca formația lui Vitalie Damașcan, Sepsi și echipa lui Denis Rusu, Universitatea Craiova.

 

Vadim Rață (28 de ani) evoluează la FC Voluntari din luna iulie 2021, după ce s-a transferat de la o altă echipă românească, Chindia Târgoviște. Pentru Naționala Moldovei Vadim Rață a jucat 27 de meciuri și a marcat 1 gol.

 

Igor Armaș (34 de ani) s-a transferat la FC Voluntari de la Anji Mahacikala, Rusia în luna septembrie 2018. Pentru Naționala Moldovei Igor Armaș a jucat 74 de meciuri și a marcat 6 goluri.

 

Poza colaj: FC Voluntari