• Fii alături de Echipa Țării

Masculin (Competiții)

Divizia A. Rezultatele meciurilor jucate astăzi în etapa a XVIII-a

16 apr 2022 de Victor Daghi
GALERIE

În etapa a 18-a din Divizia A, astăzi s-a disputat 2 meciuri. FC Victoria a învins la “masa verde” pe FC Cahul și a urcat pe primul loc în clasament, fiind la egalitate de puncte cu Dacia-Buiucani și Spartanii. Echipa lui Alexandr Novicov este noul lider al eșalonului secund, datorită celor 8 puncte adunate în partidele directe cu contracandidatele la promovare, în comparație cu 4 puncte ale Daciei-Buiucani și 1 punct al Spartanilor.

Iskra a învins Sporting cu 2-0, iar formația râbnițeană a jucat în inferioritate numerică din minutul 48, când a fost eliminat din teren Artiom Turta. FCM Ungheni a remizat 0-0 cu Speranța Drochia.

 

Vă prezentăm rezultatele partidelor și marcatorii golurilor: 

 

FCM Ungheni – FC Speranța Drochia 0-0

 

Iskra Rîbnița – FC Sporting Trestieni 2-0 (Efim Tuluc 27, Alexandru Popovici 57-penalty)

 

FC Victoria Chișinău - FC Cahul-2005 +:- (victorie tehnică)

 

Ieri s-au jucat primele 2 meciuri ale etapei a XVIII-a: CS Real Succes Chișinău - CS Dacia-Buiucani Chișinău 0-2, Sheriff-2 Tiraspol – CSF Spartanii Selemet 4-1

 

                                                                                                    Clasamentul la zi

 

Transmisiunile în direct ale tuturor meciurilor Diviziei A 2021/22 și rezumatele video sunt accesibile pe site-ul Eleven Sports.

 

Pentru mâine, 17 aprilie, este programat ultimul meci al etapei a XVIII-a: FC Sucleia – FC Olimp Comrat. Începutul la ora 16:00.  

 

O secvență de la meciul FCM Ungheni - Speranța Drochia. Foto: Dionis SECRIERU