• Fii alături de Echipa Țării

Masculin (Competiții)

Divizia A. Rezultatele meciurilor jucate astăzi în etapa a XVIII-a

15 apr 2022 de Victor Daghi

În etapa a 18-a din Divizia A, astăzi s-a disputat 2 meciuri. Dacia-Buiucani a învins Real Succes cu 2-0 datorită golurilor marcate de Dumitru Bivol și Vitalie Dumbrava în prima repriză. În celălalt meci, Spartanii a fost învinsă de Sheriff cu 4-1, iar eroul meciului a devenit juniorul de doar 17 ani, Dan-Angelo Boțan, care a intrat pe teren în mitanul secund și a înscris o “dublă”. De notat și faptul că formația din Selemet a terminat meciul în 9 oameni, din teren fiind eliminați Daniel Adam și Vadim Bejenari.

Astfel, Dacia-Buiucani a egalat-o la puncte (37) pe Spartanii și este noua lideră a Diviziei A, datorită victoriei din meciul direct cu 5-0. Echipa antrenată de Andrei Martin are un meci mai puțin disputat. Este interesant că mâine FC Victoria va obține 3 puncte la “masa verde” din cauza neprezentării echipei din Cahul și le va egala pe Dacia-Buiucani și Spartanii la numărul de puncte! Lupta din Divizia A este mai incinsă ca oricând!

 

Vă prezentăm rezultatele partidelor și marcatorii golurilor: 

 

CS Real Succes Chișinău - CS Dacia-Buiucani Chișinău 0-2 (Dumitru Bivol 26, Vitalie Dumbrava 33)

 

Sheriff-2 Tiraspol – CSF Spartanii Selemet 4-1 (Alizade Carmanov 30-penalty, Dan-Angelo Boțan 52, 88, Eugeniu Gliga 57 / Ion Mamaliga 45+1-penalty)

 

                                                                                                    Clasamentul la zi

 

Transmisiunile în direct ale tuturor meciurilor Diviziei A 2021/22 și rezumatele video sunt accesibile pe site-ul Eleven Sports.

 

Pentru mâine, 16 aprilie, sunt programate două meciuri ale etapei a XVIII-a:  FCM Ungheni – FC Speranța Drochia, Iskra Rîbnița – FC Sporting Trestieni.

 

Duminică, 17 aprilie, va avea loc ultima partidă din această etapă: FC Sucleia – FC Olimp Comrat.

 

Toate meciurile vor începe la ora 16:00.  

 

 Partida FC Victoria Chișinău - FC Cahul-2005 nu va avea loc, din cauza retragerii formației din Cahul din campionatul Moldovei.  

 

"11"-le de început al echipei Dacia-Buiucani pentru meciul de azi. Foto: CS Dacia-Buiucani