• Поддержи национальную сборную

Divizia A. Rezultatele meciurilor jucate astăzi în etapa a XVII-a

08 apr 2022 de Victor Daghi

În etapa a 17-a din Divizia A, astăzi s-a disputat 2 meciuri. FC Victoria și-a continuat parcursul bun din campionat, învingând la Ceadîr-Lunga echipa Olimp cu 2-1! Echipa chișinăuiană a fost condusă din minutul 36, dar a întors rezultatul în ultimele 10 minute ale meciului. Atacantul Oleg Molla a înscris al 105-lea gol din eșalonul secund. Este a patra victorie consecutivă a formației antrenate de Alexandr Novicov, care a urcat pe locul 3 în clasament, fiind la egalitate de puncte cu Dacia-Buiucani.

În celălalt meci, Sporting s-a impus cu 2-1 în partida cu FCM Ungheni și a urcat pe locul 4 în clasament. Pentru învinși a marcat Nicolai Porojniuc, care conduce în clasamentul gogheterilor, cu 12 reușite.

 

Vă prezentăm rezultatele partidelor și marcatorii golurilor: 

 

FC Sporting Trestieni – FCM Ungheni 2-1 (Dragoș Mudrea 39, Ivan Iancioglo 87 / Nicolai Porojniuc 55)

FC Olimp Comrat – FC Victoria Chișinău 1-2 (Arcadie Rusu 36-autogol / Oleg Molla 85, Andrei Drab 90+4) 

 

                                                                                                    Clasamentul la zi

 

Transmisiunile în direct ale tuturor meciurilor Diviziei A 2021/22 și rezumatele video sunt accesibile pe site-ul Eleven Sports.

 

Pentru mâine, 9 aprilie, sunt programate două meciuri ale etapei a XVII-a: CSF Spartanii Selemet – FC Sucleia, FC Speranța Drochia – CS Real Succes Chișinău. Ambele partide vor începe la ora 16:00.  

 

Meciul CS Dacia-Buiucani Chișinău – Sheriff-2 Tiraspol a fost transferat.

 

Partida FC Cahul-2005 – Iskra Rîbnița nu va avea loc, din cauza retragerii formației din Cahul din campionatul Moldovei.