• Fii alături de Echipa Țării

Futsal (Naționale)

Futsal. Lotul naționalei Moldovei pentru preliminariile Campionatului Mondial

05 apr 2022 de Ion Buga

Antrenorul Naționalei Moldovei de futsal Vladimir Vusatîi a anunțat lot final de jucători cu care va aborda mini-turneul de calificare a preliminariilor Campionatului Mondial 2024. Forul european a încredințat Federației Moldovenești de Fotbal găzduirea grupei F din care mai fac parte Elveția, Estonia și Grecia. Partidele sunt programate la Futsal Arena FMF din comuna Ciorescu în perioada 6-9 aprilie. 


Lista jucătorilor convocați:

Portari: Oleg Chitoroagî (Steaua Dental Chișinău), Alexei Capsamun (Nistru Chișinău)

Jucători în teren: Constantin Burdujel (United Galați, România), Sergiu Tacot, Andrian Lașcu, Daniel Adam, Constantin Gurjui (toți, Nistru Chișinău), Cristian Obadă, Leonid Podlesnov, Cristian Crasnov, Valeriu Gurgurov (toți, Clic Media Chișinău), Andrei Negara (Dinamo Plus Chișinău), Marin Stan (Steaua Dental Chișinău), Constantin Nița (Balkan Pharmaceuticals)


Moldova va debuta pe 6 aprilie cu un meci împotriva Elveției, de la ora 19:00. Tricolorii se vor duela apoi cu Estonia (7 aprilie, 19:00) și Grecia (9 aprilie, 19:00). Toate meciurile vor fi transmise în direct de postul de televiziune Moldova 2 și de site-ul FMF. 

 

În etapa următoare (main round) se vor califica primele două clasate din grupă. 

 

Informații despre accesul spectatorilor găsiți AICI.