• Fii alături de Echipa Țării

Acreditări de presă pentru preliminariile Campionatului Mondial de futsal. Ciorescu, 6-9 aprilie

01 apr 2022 de Reporter FMF

Federația Moldovenească de Fotbal anunță startul procesului de acreditare pentru meciurile grupei  F a preliminariilor Campionatului Mondial din 2024. Forul european a încredințat Federației Moldovenești de Fotbal găzduirea mini-turneului de calificare din care mai fac parte Elveția, Estonia și Grecia. Partidele sunt programate la Futsal Arena FMF din comuna Ciorescu. 

 

Instituțiile media care doresc să se acrediteze la meciul Moldova – Grecia sunt rugate să trimită solicitările nominale pe adresa de email ion.buga@fmf.md până pe data de 4 aprilie, ora 18:00.

 

Important: Din cauza ”Stării de urgență” din Republica Moldova, locurile pentru mass media sunt limitate.  

Solicitările vor fi aprobate în limita locurilor disponibile, iar cererile sosite după termenul menționat mai sus nu vor fi luate în calcul.  

Acreditările se vor acorda utilizând criteriul numărului de partide recent organizate de FMF la care instituția media s-a acreditat. Totodată, vor fi considerate prioritare instituțiile media cu specific sportiv și care au reflectat evenimentele organizate de FMF.


Jurnaliștii care vor fi acreditați la meci își vor putea ridica acreditările marți, 5 aprilie, la antrenamentul deschis al naționalei Moldovei de la Futsal Arena FMF din comuna Ciorescu cu începere de la ora 10:30. 

 

Toți reprezentanții mass-media, care vor fi acreditați la meci, sunt obligați să respecte măsurile de sănătate publică stabilite de CNESP.