• Fii alături de Echipa Țării

Feminin (Naționale)

Selecționata WU16. Preselecția jucătoarelor născute în anii 2006-2007

30 mar 2022 de Maria Teeşanu
GALERIE

În perspectiva pregătirii pentru turneul de dezvoltare din Bulgaria, care va avea loc în perioada 13-19 aprilie, oficiali ai FMF împreună cu antrenorii selecționatelor feminine, au organizat astăzi preselecția jucătoarelor născute în anii 2006-2007, iar cele mai bune domnișoare vor fi convocate la Naționala WU16.

Astfel, peste 32 de jucătoare din toate regiunile țării au participat astăzi la un antrenament și la un meci de selecție pe terenul artificial al stadionului Zimbru din capitală. 
 
Buna organizare a evenimentului a fost asigurată de antrenorii Naționalelor feminine, Elena Subbotina, Alexandra Bocancea, Victoria Ostapenco, directorul selecționatelor de profil, Alexandru Golban și coordonatorul competițiilor la fotbal feminin, Ruslan Plopa.

Preselecția organizată de FMF are scopul de a alege cele mai talentate tinere fotbaliste, care vor reprezenta Republica Moldova la competițiile internaționale. Micile tricolore vor participa, în perioada 13-19 aprilie, la turneul de dezvoltare din Bulgaria alături de Lituania, România și țara gazdă.

Vă prezentăm programul meciurilor selecționatei WU16:
14 aprilie, ora 11:00
Moldova - România 
16 aprilie, ora 11:00 
Bulgaria - Moldova
19 aprilie, ora 11:00
Lituania - Moldova