• Fii alături de Echipa Țării

Asociații Raionale

FC Unirea Cetireni, deținătoarea Supercupei raionului Ungheni

28 mar 2022 de Maria Teeşanu
GALERIE

Echipa satului Cetireni a devenit deținătoarea Supercupei raionului Ungheni, ediția 2022, după victoria obținută în meciul decisiv disputat duminică, 27 martie, pe stadionul municipal Ungheni, în fața formației din Zagarancea, scor 2:1.

Partida a fost una spectaculoasă, iar spectatorii au avut parte de un meci calitativ și plin de tensiune. Pentru FC Cetireni au marcat Mihail Popa și Vasile Ciugureanu. Singur gol pentru formația Zagarancea a fost marcat de Andrei Stratan.

Ambele echipe au primit diplome, medalii, iar câștigătoarea și Supercupa raionului. La ceremonia de premiere au participat președintele ARF Ungheni, Petru Langa, secretarul general ARF Ungheni, Vitalie Barila, președinte consiliului de administrare, Iurie Luciţchi și membrii consiliului de administrare, Dionis Secrieru, Alexandru Crăciun și Vitalie Ceretean. Federația Moldovenească de Fotbal a fost reprezentată de Petru Soltanici, director competiții FMF.

Ultima deținătoare a Super Cupei raionului Ungheni a devenit FC Unirea Cetireni în 2021. Ediția din anul 2020 a fost anulată din cauza pandemiei Covid-19, iar în 2019 deținătoarea Super Cupei a fost echipa Voința Mănoilești.