• Fii alături de Echipa Țării

Masculin (Naționale)

Ultimele pregătiri ale tricolorilor pentru meciul cu Kazahstanul

23 mar 2022 de Victor Daghi
GALERIE

 

Naţionala Moldovei a efectuat în seara zilei de astăzi ultimul antrenament înaintea meciului cu Kazahstanul din play-out-ul Ligii Națiunilor. Vezi poze de la ședința tehnică desfășurată la Centrul de pregătire al selecționatelor Moldovei de la Vadul lui Vodă.


Din cauza accidentării, portarul Nicolai Cebotari nu va putea ajuta echipa națională în partida de mâine. În locul lui a fost convocat Dumitru Celeadnic (Sheriff Tiraspol).

 

Întâlnirea de pe stadionul Zimbru va fi deservită de o brigadă de arbitri din Grecia cu Tasos Sidiropoulos, la centru. El va fi ajutat de asistenții Polychronis Kostaras și Lazaros Dimitriadis, iar al patrulea oficial va fi Vassilis Fotias. Arbitrul asistent video (VAR) va fi Juan Martínez Munuera (Spania), iar asistentul arbitrului asistent video (VAR) - Agelos Evangelou (Grecia). Observator de arbitri UEFA a fost delegat Karel Vidlak din Cehia, iar delegat UEFA – Bakar Jordania din Georgia.

 

Meciul Moldova – Kazahstan va avea loc pe 24 martie, ora 19:00, la stadionul Zimbru, cu genericul „Împreună pentru pace!”.

 

Biletele pot fi procurate doar online pe site-ul tickets.fmf.md.

 

Special pentru acest meci, accesul în tribunele B și D ale stadionului Zimbru va fi gratuit pentru toți. Pentru a avea acces gratuit pe stadion, este necesar de rezervat un bilet pe site-ul BILETE.FMF.MD. Acces vor avea doar suporterii cu bilete.

 

Totodată, în tribuna C sunt disponibile bilete la prețul standard - 200 lei.