• Fii alături de Echipa Țării

Futsal (Naționale)

Futsal. Moldoveanul Constantin Burdujel a câștigat Cupa României

23 mar 2022 de Ion Buga
GALERIE

Internaționalul moldovean Constantin Burdujel a câștigat Cupa României la futsal. În finală, Burdujel și-a condus echipa United Galați, în calitate de căpitan, spre prima cupă din istorie, după o victorie de senzație în fața formației Autobergamo Deva, la care evoluează un alt internațional moldovean, Iulian Cojocaru, scor 5-4.


Deși a fost condusă la un moment dat cu 4-1, gruparea de la malul Dunării a întors soarta meciului și a cucerit astfel trofeul după cinci finale pierdute.

 

O victorie foarte frumoasă. Ne bucurăm enorm și vreau să felicit întreaga echipă, staff-ul tehnic. La fel, sunt bucuros că sala noastră a fost arhiplină și ne-am simțit foarte bine!  Ne dorim și pe viitor să fie așa,

a declarat Constantin Burdujel pe pagina echipei gălețene. 
 

În vârstă de 35 de ani, Constantin Burdujel, s-a transferat la echipa din Galați în toamna lui 2014. Cu United, el a câștigat mai multe trofee în România, printre care campionatul și supercupa, fiind printre cei mai valoroși jucători din Liga I românească la futsal.

 

Constantin Burdujel este și unul dintre liderii Naționalei Moldovei de futsal. În 2017 el a fost desemnat cel mai bun futsalist moldovean al anului. 

Foto: Sportul Ilustrat