• Fii alături de Echipa Țării

Sondaj UEFA. Victoria Sheriffului cu Real Madrid nu mai luptă pentru premiul "Cea mai tare fază din istoria Ligii Campionilor"

08 mar 2022 de Ion Buga

Victoria campioanei Moldovei Sheriff contra formației Real Madrid nu mai pretinde la câștigarea trofeului în sondajul organizat de UEFA cu ocazia aniversării a 30-a de la fondarea Champions League. În urma voturilor exprimate de suporterii din toată Europa pe saitul UEFA, succesul istoric al tiraspolenilor a părăsit concursul în faza optimilor de finală, în duel cu faza reușită de fundașul lui Liverpool, Trent Alexander-Arnold în partida cu Barcelona din sezonul 2018/19.


Anterior, victoria Sheriffului a depășit în acest sondaj pe celebrul Lionel Messi și golul acestuia din meciul Paris Saint Germain - Manchester City 2-0, din 28.09.2021, faza grupelor. 

 

Vă reamintim, campioana Moldovei a obținut o victorie magnifică pe Santiago Bernabeu, 2-1 contra lui Real Madrid, din etapa a 2-a a fazei grupelor, obținută pe 28 septembrie 2021!!!

  

Pentru a sărbători cele 30 de sezoane ale UCL, UEFA le-a propus fanilor să decidă cele mai tari momente din istoria Ligii Campionilor. Astfel, fanii au votat pentru cele mai emblematice momente de la rebrandingul Cupei Campionilor Europeni, la începutul anilor 1990. 30 de sezoane le oferă fanilor posibilitatea de a vota pentru orice, de la goluri de neuitat și reveniri până la abilități senzaționale și salvări imposibile, primele două momente din fiecare dintre cele opt categorii mergând în fazele eliminatorii directe pentru titlul general. 

 

Votând la diferitele sondaje, fanii au șansa de a câștiga premii incredibile, de la bilete la meci până la suveniruri în ediție limitată. Intrați pe site-ul UEFA.com și votați. 

Foto: UEFA.com