• Fii alături de Echipa Țării

Masculin (Competiții)

Divizia A revine pe 5 martie

04 mar 2022 de Ion Buga

Partea a doua a campionatului Moldovei la fotbal, în Divizia A, va fi reluată sâmbătă, 5 martie, cu meciul restanță din cadrul etapei a XIII-a, Sheriff 2 - FC Sucleia. Partida va avea loc în Sala acoperită a Complexului Sportiv Sheriff din Tiraspol cu începere de la ora 14:00.

Din cele 84 de meciuri programate în prima parte a sezonului, s-au disputat 79. În total, au fost marcate 249 de goluri (3,15 goluri/meci). 

 

În total au fost acordate 280 de cartonașe galbene, cele mai multe le-au primit jucătorii de la Sporting (34), iar cele mai puține - Spartanii (18). Au fost acordate și 6 cartonașe roșii, cele mai multe le-au primit jucătorii de la Sporting (2).

Clasamentul golgheterilor este condus de Nicolae Porojniuc, atacantul grupării FCM Ungheni, care a marcat 9 goluri. El este urmat Sorin Chele (CS Real Succes), Ghenadie Orbu și Marin Stan (ambii, FC Victoria) - cu câte 7 goluri.

 

Vezi bilanțul primei părți a campionatului în Divizia A

 

Până la finalul actualului sezon fotbalistic meciurile Diviziei A vor fi transmise în regim online, gratis, prin intermediul platformei media Eleven Sports

 

Platforma Eleven Sports este disponibilă online prin aplicațiile iOS, Android, Amazon Fire, Apple TV, Android TV și televizoarele cu suportul Chromecast.