• Fii alături de Echipa Țării

Arbitrii Diviziei A, testați înainte de reluarea campionatului

27 feb 2022 de Ion Buga
GALERIE

Arbitrii Diviziei A au încheiat astăzi cantonamentul de la Centrul selecționatelor Moldovei de la Vadul lui Vodă. Sesiunea a fost organizată de Comitetul de Arbitri al FMF, conducătorii căruia au examinat pregătirea fizică și teoretică a arbitrilor.

La cantonament au participat 31 de arbitri și asistenți care au avut zilnic lecții teoretice cu privire la Legile jocului. De asemenea, arbitrii au participat la antrenamentele efectuate de instructorul de pregătire fizică, Anatolie Cojocari pentru pregătirea necesară pentru a susține testările de interval și testările de Sprint.

 

Serghei Vasilache, ofițer de integritate FMF, a prezentat mai multe infomații cu privire la integritatea competitiilor și meciurilor de fotbal.
 

Buna desfășurare a evenimentului a fost asigurată de către Victor Stână, preşedintele Comitetului de Arbitri al FMF, Vladimir Antonov, vicepreşedintele Comitetului de Arbitri al FMF, Valeriu Robu, Tudor Zaharii, Ion Durnea, membri, Anatolie Bodean, inspector federal FMF, Igor Șațkii, Alexandru Tean, instructori.