• Fii alături de Echipa Țării

Asociații Raionale

Gala Fotbalului din Ungheni

27 feb 2022 de Ion Buga
GALERIE

Totalurile anului fotbalistic 2021 din raionul Ungheni au fost făcute sâmbătă, 26 februarie, în cadrul unei gale festive, unde au fost desemnați și premiați laureații sezonului recent încheiat.


cel mai bun portar – Marin Bulican (FC Unirea Cetireni)
cel mai bun fundaș – Mihai Beșliu (FC Attila Ungheni)
cel mai bun mijlocaș – Silvian Iațenco (FC Măcărești)
cel mai bun atacant – Daniel Sîrbu  (FC Unirea Cetireni)
cel mai bun jucător al campionatului – Oleg Sanduleac (FC Regina Maria Ungheni)
Liderul echipei – Andrei Stratan (FC Zagarancea)
Echipa Fair-Play – FC Mănoilești
Devotamentul clubului – Sergiu Rotaru (FC Zagarancea)
Antrenorul anului – Anatolii Bacaleț (FC Lear Ungheni)


De asemenea, în cadrul Galei au fost premiaţi veteranii, fotbalistele din selecționatele de junioare WU-13, juniori U-13, U-15 și U-17, precum și membrii echipei de fotbal-tenis CS Petrești. La fel, a fost distinsă echipa FCM Ungheni (Divizia A). 

 

Pentru succese remarcabile obținute au fost distinși jucătorii originari din Ungheni, Natalia Munteanu (cea mai bună jucătoare a Moldovei în anul 2021) și Ion Jardan (jucător la Petrocub Hîncești și Naționala Moldovei).


La eveniment au fost prezenţi Tatiana Lazări, vicepreședintele raionului Ungheni, Petru Langa, președintele Asociației Raionale de Fotbal Ungheni, Vitalie Barila, secretar general al Asociaţiei Raionale de Fotbal Ungheni, membri ai Consiliului de Administrație ARF Ungheni, alți oficiali, antrenori, jucători, arbitri etc.
 

Federaţia Moldovenească de Fotbal a fost reprezentată de către Vladislav Cebotari, inspector federal, și Vadim Șargarovschi, șef al Serviciului Control Intern.

Consemnare de Dionis Secrieru, ofițer de presă ARF Ungheni