• Fii alături de Echipa Țării

Federația de fotbal susține guvernul țării: meciurile de campionat vor începe cu un mesaj anti-război

26 feb 2022 de Reporter FMF

Federația Moldovenească de Fotbal susține în totalitate hotărârile și acțiunile conducerii Republicii Moldova și se alătură la toate acțiunile inițiate de guvernul țării în contextul situației politice dificile din regiune.

 

FMF cheamă societatea fotbalistică la calm și atitudine civică. În aceste momente de cumpănă, societatea noastră trebuie să dea dovadă de competență și maturitate. Să continuăm activitatea de zi cu zi și să ne păstrăm luciditatea.

 

Astăzi, Comitetul de Urgență al FMF s-a convocat într-o ședință extraordinară, la care s-a decis ca toate meciurile din campionatul Moldovei la fotbal, Divizia Națională, să înceapă pe fondalul unui banner cu inscripția ”NU război!”. Astfel, Federația de fotbal se alătură mesajelor venite din toate colțurile lumii, mesaje prin care cerem stoparea acțiunilor militare din Ucraina.

 

Vă reamintim, Divizia Națională de fotbal se va relua pe 1 martie, cu meciul restanță din etapa a 6-a, Sheriff – Milsami. Partida este programată la ora 19.00, la Tiraspol.

 

Federația Moldovenească de Fotbal cheamă toată lumea fotbalului să-i susținem și să-i ajutăm pe cei care au fost nevoiți, din cauza războiului, să-și părăsească propriile case și să găsească adăpost la noi, în Moldova. Un punct de colectare a produselor pentru refugiați a fost deschis în incinta sediului central FMF, Casa Fotbalului, de pe str.Tricolorului, 39.