• Fii alături de Echipa Țării

Amoliga-Ialoveni și-a desemnat prima campioană

21 feb 2022 de Ion Buga
GALERIE

Ialoveni-Gaz a devenit câștigătoarea primei ediții a turneului Amoliga-Ialoveni. În meciul decisiv, Ialoveni-Gaz a trecut de Costești, scor 3-2, la capătul unui duel spectaculos, cu răsturnări de scor sau ratări incredibile. Pe locul 3 s-a clasat Avântul Nimoreni.


La ceremonia de premiere au participat Mihail Silistraru, președintele raionului Ialoveni, Anatolie Melenciuc, președintele interimar ARF Ialoveni, Alexandru Golban, președintele Asociației de futsal din Moldova, Sergiu Ursul, directorul executiv Socca Moldova, Eduard Munteanu (părintele Serafim), vicepreședintele ARF Ialoveni, Eugen Adronachi, secretar general ARF Ialoveni, Ruslan Saca, directorul Ialoveni Gaz, alți oaspeți și oficiali.

 

„Organizarea la cel mai înalt nivel a competițiilor, inclusiv la nivel raional, se regăsește în conceptul de dezvoltare națională socca. Salutăm inițiativa ARF Ialoveni, care a desfășurat pentru prima dată campionatul pe un stadion nou. Tot aici va urma turneul regional printre veterani, în timp ce turneul de juniori este în faza finală. Suntem convinși că acest format de fotbal este cel mai convenabil și mai atractiv pentru toate categoriile de vârstă”, a declarat Sergiu Ursul. 

 

La competiția organizată de Consiliul raional Ialoveni în colaborare cu Asociația raională de fotbal au participat 12 echipe de amatori din raion, iar meciurile au avut loc în perioada 11 decembrie 2021 - 20 februarie 2022. Partidele au fost oficiate de 8 arbitri legitimați la FMF, toți din raionul Ialoveni. 

Foto: Victor OREHOV / Socca