• Fii alături de Echipa Țării

Masculin (Competiții)

Campioana Moldovei, Sheriff aproape de premiul UEFA pentru Cea mai tare fază din istoria Champions League !!!

10 feb 2022 de Sandu Grecu

Suporterii din toată Europa au votat pe saitul UEFA victoria campioanei Moldovei Sheriff contra formației Real Madrid drept una dintre mai tari 2 faze din istoria de 30 de ani a Champions League!

Pe 14 februarie începe marea finală - votul pe saitul UEFA.com, în care Sheriff ar putea deveni câștigatoarea celui mai important trofeu din sondajul organizat cu ocazia aniversării a 30-a de la fondarea Champions League. Sheriff are nevoie de votul suporterilor din întreaga lume pentru a-l depăși în acest sondaj pe celebrul Lionel Messi și golul acestuia din meciul Paris Saint Germain - Manchester City 2-0, din 28.09.2021, faza grupelor. 

  

Pentru a sărbători cele 30 de sezoane ale UCL, UEFA le-a propus fanilor să decidă cele mai tari momente din istoria Ligii Campionilor. Astfel, fanii au votat pentru cele mai emblematice momente de la rebrandingul Cupei Campionilor Europeni, la începutul anilor 1990. 30 de sezoane le oferă fanilor posibilitatea de a vota pentru orice, de la goluri de neuitat și reveniri până la abilități senzaționale și salvări imposibile, primele două momente din fiecare dintre cele opt categorii mergând în fazele eliminatorii directe pentru titlul general. 

 

Printre finaliste se regăsește și campioana Moldovei, cu victoria magnifică de pe Santiago Bernabeu, 2-1 contra lui Real Madrid, din etapa a 2-a a fazei grupelor, obținută pe 28 septembrie 2021!!!

 

Votând la diferitele sondaje, fanii au șansa de a câștiga premii incredibile, de la bilete la meci până la suveniruri în ediție limitată. Intrați pe site-ul UEFA.com și votați. 

 

”Nou-veniții de la Sheriff au întors privirile oamenilor când au câștigat cu 2-0 acasă împotriva lui Shakhtar Donețk la debutul în faza grupelor, dar campioana Moldovei a reușit ceva și mai special în runda a 2-a, spectaculosul gol al lui Sébastien Thill în minutul 90 din afara careului de pe Santiago Bernabéu, scriind una dintre cele mai dramatice file ale competiției", scrie site-ul UEFA.com.

 

foto: uefa.com