• Fii alături de Echipa Țării

Votează pe site-ul UEFA cel mai remarcabil moment din acest sezon al Ligii Campionilor!

27 ian 2022 de Anatolie Bodean

Victoria Sheriffului în fața lui Real Madrid, din grupele Ligii Campionilor, rămâne în continuare una dintre cele mai discutate din această stagiune. Mai nou, UEFA a inclus succesul campioanei Moldovei în sondajul privind desemnarea celui mai remarcabil moment al actualului sezon. 

 

Reușita istorică a tiraspolenilor de pe Santiago Bernabeu concurează cu alte cinci faze de top din grupe:
- golul decisiv al lui Cristiano Ronaldo din meciul cu Villarreal
- golul lui Robert Lewandowski în poarta lui Dinamo Kiev
- golul lui Thiago Alcantara în poarta lui Porto
- primul gol al lui Lionel Messi pentru PSG
- golul decisiv marcat de Young Boys în meciul cu Manchester United
 

Sondajul face parte din campania forului european - That UCL Feeling - pentru a sărbători cele 30 de sezoane de Champions League.

 

Pe 28 septembrie, Sheriff s-a impus surprinzător, scor 2-1, pe terenul spaniolilor de la Real Madrid, datorită golurilor marcate de Jasurbek Yakhshiboev și Sebastien Thill. Mai mult ca atât, golul luxemburghezului Sebastien Thill s-a clasat doar pe locul 7 în sondajul "Golul fazei grupelor în UEFA Champions League".  

 

Votați cel mai remarcabil moment din acces sezon al Ligii Campionilor, accesând acest link.

 

Vă reamintim, Sheriff a evoluat în grupa D a Ligii Campionilor, alături de Real Madrid Spania, Inter Italia și Shakhtar Ucraina. Cu 7 puncte, Sheriff s-a clasat pe locul 3, ce i-a permis calificarea în 1/16 Europa League. În această fază a competiției, campioana Moldovei va întâlni în dublă manșă, pe 17 și 24 februarie, formația portugheză Braga. 

Foto: UEFA.com