• Fii alături de Echipa Țării

Masculin (Competiții)

CSF Bălți, în toiul pregătirilor pentru returul campionatului

26 ian 2022 de Ion Buga
GALERIE

Debutanta Diviziei Naționale, CSF Bălți a reluat pregătirile pentru partea a doua a sezonului avîndu-l la timonă pe unul dintre cei mai buni antrenori moldoveni din ultimii ani, Serghei Cebotari. Noul tehnician este ajutat de asistenții Viorel Frunză și Vladimir Gudev, precum și de Alexandr Patraman și Leonid Tcaci. 

 

Și lotul bălțenilor a suferit unele modificări. În această pauză de iarnă, au plecat de la CSF Bălți Valentin Chișca, Andrei Calac, Radu Scoarță, Andrei Bursuc și Igor Țîgîrlaș.


Prima etapă a pregătirilor a început pe 17 ianuarie și are loc la Bălți, în regim obișnuit, cu câte un antrenament pe zi. Pînă la finalul acestei luni, jucătorii se vor adapta procesului de antrenament, în perspectiva celor două cantonamente de bază care va avea loc la Vadul lui Vodă, începând cu 9 februarie.

 

Ne dorim o pregătire cît mai bună pentru returul campionatului. Sperăm să putem completa și lotul cu noi jucători. Echipa va lupta în fiecare meci și ulterior vom vedea obiective putem atinge în acest campionat. Cu siguranță, scopul nostru este să urcăm cât mai sus în clasament,

a declarat pentru fmf.md, antrenorul Serghei Cebotari.


De asemenea, gruparea bălțeană a anunțat pe rețelele sociale că a programat și trei partide de verificare cu Petrocub (29 ianuarie), Sheriff (6 februarie) și Sf.Gheorghe (12 februarie).

 

CSF Bălți a încheiat prima parte a sezonului pe locul 6. În tur, echipa a fost pregătită de ucraineanul Igor Rakhaev.


Vezi AICI statistica jucătorilor echipei CSF Bălți în prima parte a Diviziei Naționale 2021/22.

Foto: facebook.com/fcbalti.md