• Fii alături de Echipa Țării

Asociații Raionale

Eugen Isipciuc a fost reales președinte al ARF Dondușeni

18 ian 2022 de Ion Buga
GALERIE

Eugen Isipciuc a fost reales președinte al Asociaţiei Raionale de Fotbal din Dondușeni. El a fost ales în această funcție în cadrul Adunării Generale de dare de seamă şi alegeri a asociației, desfășurate astăzi, 18 ianuarie. 
 

Tot în cadrul adunării, Dumitru Diacon a fost numit vicepreşedinte, iar secretar general – Dumitru Statiev. Totodată, au fost aleşi și alți membri în Comitetul Executiv: Alexandr Goncearov, Ivan Cebotari, Veaceslav Nadolschi, Valentin Scorțescu.

 

La eveniment au participat Valentin Cebotari, preşedintele raionului Dondușeni, Veaceslav Banari, vicepreşedintele raionului Dondușeni, delegaţi din partea membrilor afiliaţi, conducerea şi Comitetul Executiv al asociaţiei. Forul fotbalistic a fost reprezentat de către Vladislav Cebotari, inspector federal, și Vadim Șargarovschi, șef al Serviciului Control Intern.

 

Federaţia Moldovenească de Fotbal adresează sincere felicitări conducerii Asociaţiei Raionale de Fotbal din Dondușeni şi urează mult succes în activitatea susţinută pentru afirmarea fotbalului moldovenesc.