• Fii alături de Echipa Țării

Masculin (Naționale)

Tricolorii, primul antrenament în Turcia

16 ian 2022 de Victor Daghi
GALERIE

Vezi o galerie foto de la primul antrenament al Naționalei Moldovei din Turcia. Acesta s-a desfășurat pe terenul complexului hotelier Cornelia din localitatea Belek și a durat o oră și 20 de minute.  

 

Mai întâi, tricolorii din lot au efectuat multiple exerciții sub îndrumarea preparatorului fizic Alexei Scorpan, iar în continuare s-a lucrat tactic, după care jucătorii au exersat finalizările.

 

La ședința de pregătire au participat 23 din cei 24 de jucători convocați de selecționerul Serghei Cleșcenco. Apărătorul Denis Marandici de la NK Celje se va alătura echipei în următoarele zile.  

 

Este interesant că înainte de antrenamentul tricolorilor, pe terenul de alături a avut loc ședința de pregătire a clubului FC Ufa, locul 15 în prima divizie a Rusiei. Jucătorii moldoveni au fost luați la întrebări despre mijlocașul Cătălin Carp (Dinamo București), care a evoluat la formația rusească timp de 5 sezoane.

 

Pentru ziua de luni, 17 ianuarie, Naționala are programate două antrenamente, precum și o ședință teoretică.

 

Pe durata întregii deplasări, toți jucătorii și membrii staff-ului tehnic respectă cu strictețe toate măsurile medicale şi instrucțiunile cu privire la combaterea infecției COVID-19. 
 

Echipa națională a Moldovei efectuează, în perioada 16-22 ianuarie, un stagiu de pregătire în Antalya (Turcia), unde va disputa primele două meciuri de verificare din acest an.

 

Partida cu Uganda (18 ianuarie) va avea loc pe stadionul Titanic Deluxe din Belek cu începere de la ora 16:00, iar întâlnirea cu Coreea de Sud (21 ianuarie) este programată pe stadionul Mardan din Antalya, de la ora 13:00. Ambele meciuri vor fi transmise în direct de site-ul FMF.