• Fii alături de Echipa Țării

Feminin(Competiții)

Ștefana Stegaru, golgheterul campionatului WU16, despre prima parte a sezonului

14 ian 2022 de Maria Teeşanu

Fotbalul feminin printre junioare devine din ce în ce mai popular datorită adevăratelor spectacole fotbalistice. Tinerele jucătoare recunosc că sunt fascinate de sportul rege și că tind să evolueze în fiecare zi. La vârsta de doar 16 ani, sportivele dau dovadă pe terenul de fotbal, de caracter sportiv și își stabilesc scopuri mari înaintea fiecărui meci. 

Cea mai bună marcatoare a sezonului, Ștefana Stegaru a povestit într-un scurt interviu pentru pagina noastră cum a ajuns în fotbal și care sunt scopurile pentru a doua parte a campionatului.

 

 Ștefana Stegaru

- De la ce vârstă ai început să practici fotbalul?
- Am început să practic fotbalul la vârsta de 11 ani, în satul meu natal, Sipoteni, unde erau fete care tot jucau fotbal.

- De unde vine pasiunea față de sportul rege?
- Pasiunea vine de la fratele meu mai mare. El tot a jucat fotbal și m-a învățat elementele de bază. După ce am însușit câte ceva, deja singură am început să mă antrenez.

- Cum ai ajuns să joci la echipa Noroc?
- Am ajuns la Noroc datorită prietenilor. Avem echipă de fotbal la Sipoteni și jucând cu cluburi din alte regiuni, m-am împrietenit cu jucătoarele de la Noroc. Astfel am ajuns la o echipă puternică.

- Care sunt obiectivele pentru a doua parte a campionatului?
- Mi-am propus să ocupăm primul loc în campionat cu echipa Noroc. O să încerc să mă mențin la acest nivel înalt și nu voi lăsa celelalte adversare să-mi ocupe locul în clasamentul golgheterilor. De asemenea, unul dintre scopuri este să demonstrez, împreună cu echipa mea, că suntem cele mai bune și valorăm ceva.

Tinerele jucătoare de la Noroc