• Fii alături de Echipa Țării

Community Development Officer. FC Sheriff

17 dec 2021 de Maria Teeşanu
GALERIE

FC Sheriff este unul dintre cele 6 cluburi de fotbal din Republica Moldova implicat în proiectul Community Development Officer, care face parte din programul UEFA GROW.
Stanislav Chiorpec este managerul CDO al formației tiraspolene.
În perioada iunie-decembrie 2021, în care FC Sheriff a participat în 3 competiții (Liga Campionilor, Cupa Moldovei Moldtelecom și Divizia Națională), Stanislav Chiorpec a elaborat și implementat un set de acțiuni menite să crească considerabil vizibilitatea clubului în mediul online. 

Tiraspol.
100 de trandafiri pentru 100 de femei.
FC Sheriff a organizat un eveniment dedicat Zilei Mondiale a Femeii, numit „100 de trandafiri pentru 100 de femei”. Reprezentanții clubului au ieșit pe străzile orașului și au felicitat toate femeile cu ziua lor, astfel le-au oferit câte un trandafir roșu, care a provocat zâmbete pe fața lor. Doamnele și domnișoarele erau plăcut surprinse și mulțumite de acest gest frumos.

Tiraspol.
Îmbracă-te mai cald.
Reprezentanții Sheriff-ului au ieșit în oraș și au dăruit tuturor celor cu care s-au întâlnit în stradă eșarfele echipei Sheriff. De asemenea sportivii spuneau oamenilor să se îmbrace mai cald și să vină la fotbal de îndată ce va fi posibil.

Tiraspol.
Fii mai aproape de  FC Sheriff.
Una dintre acțiunile la care au participat voluntarii taberei tiraspolene a fost acțiunea „Fii mai aproape de FC Sheriff„ dedicată zilei de naștere a clubului. Galben-negrii au ieșit în oraș și au oferit oamenilor din stradă cadouri chiar de ziua lor, în schimb ei au primit zâmbete și felicitări.

Tiraspol.
Dulciurile pentru copii. 
FC Sheriff a organizat o acțiune dedicată Zilei Copilului, care este sărbătorită pe 1 iunie. Mai mulți voluntari ai echipei Sheriff au ajutat la realizarea acestei acțiuni. Printre voluntari, cea mai tânără participantă avea doar 7 ani. În această zi, peste 100 de copii au primit cadouri dulci de la galben-negrii.

Tiraspol.
Marchează Gol.
Pe tot parcursul fazei grupelor Ligii Campionilor, în ziua meciurilor Sheriff a organizat diverse acţiuni. Unul dintre ei a fost „Marchează Gol”. În parc s-au adunat un număr mare de oameni cărora li s-a cerut să marcheze un gol portarului din echipa tiraspoleană de juniori, dacă participantul reușea să marcheze, atunci el primea un premiu de la club.

Tiraspol.
Cunoaște-ne.
Acțiunea "Cunoaște-ne" a arătat Sheriff-ului cât de bine știu locuitorii orașului fotbaliștii clubului. Oamenii au fost rugați să numească jucătorii care a fost arătați în fotografie sau să ghicească numele lor, aflând astfel ceva despre viața lui. Toți cei care știau numele sportivilor au primit premii de la club.

Tiraspol.
Susține echipa ta, acțiune cu studenții.
O altă acțiune îndreptată spre sprijinirea echipei, care a participat în faza grupelor Ligii Campionilor a fost campania „Susține echipa ta”, care s-a desfășurat împreună cu studenții universitari. Acțiunea a constat din teste, concursuri de dans și concursuri pentru cel mai bun cântec.

Tiraspol.
Visul lui Andrei.
FC Sheriff i-a oferit o opurtunitate unui băiat cu nevoi speciale, să ajungă la meciul cu Real Madrid la care a visat toată viața. Băiatului a fost găsit un însoțitor, organizat un transport și înmânate mai multe cadouri.
 

Tiraspol.
Ziua meciului FC Sheriff - Zimbru.
Sâmbătă, la manejul din Tiraspol, cu ocazia închiderii primei părți a campionatului Diviziei Naționale, a avut loc un eveniment cu particparea tuturor CDO, a celor șase echipe incluse în proiectul Community Development Officer. În ziua meciului FC Sheriff - FC Zimbru, a fost o adevărată colaborare a tuturor CDO-urilor de o asemenea amploare. 30 de copii au participat la diverse competiții, care au fost organizate sub formă unui turneu. Toți participanții au primit cadouri din partea celor șase cluburi care participă în momentul actual în proiect. Câștigătorul competiției finale a primit o minge de fotbal cu autografele jucătorilor Sheriff. După finalizarea evenimentului, toți au plecat să privească partida FC Sheriff -  FC Zimbru.