• Fii alături de Echipa Țării

Futsal (Naționale)

Futsal. Moldova - România. Hai la meci!

17 dec 2021 de Ion Buga

Naționala Moldovei va juca două meciuri amicale cu România. Partidele vor avea loc în zilele de 18 și 19 decembrie, la Futsal Arena FMF, din comuna Ciorescu. Invităm toți suporterii la meciuri să-i susținem pe jucătorii noștri! Intrarea pentru spectatori va fi liberă!

 

Suporterii vor trebui doar să respecte măsurile sanitare stabilite de Comisia extraordinară de sănătate publică a municipiului Chișinău. În contextul situației epidemiologice, din 1 decembrie 2021 activitatea centrelor sportive, a terenurilor de sport și a bazinelor de înot va fi asigurată în mod obișnuit, cu implementarea și monitorizarea respectării măsurilor de prevenire și control al infecției Covid-19, iar accesul spectatorilor va fi permis la prezentarea obligatorie a certificatelor de vaccinare împotriva Covid-19.

 

Meciurile vor începe la ora 18:30 și vor fi transmise în direct de site-ul nostru și de portalul moldfootball.com. 

 

Pentru aceste meciuri selecționerul Vladimir Vusatîi a convocat următorii jucători:

Portari: Oleg Chitoroagî (Steaua Dental Chișinău), Artiom Cubani (Nistru Chișinău)

Jucători în teren: Constantin Burdujel, Sergiu Tacot (ambii, United Galați, România), Andrei Negara (Dinamo Plus Chișinău), Marin Stan (Steaua Dental Chișinău), Leonid Podlesnov, Cristian Crasnov, Cristian Obadă, Valeriu Gurgurov (toți, Clic Media Chișinău), Constantin Gurjui, Andrian Lașcu, Daniel Adam, Ion Covali (toți, Nistru Chișinău).

 

În calificările pentru mondialul din 2024, naționala Moldovei de futsal va juca într-o grupă cu Elveția, Estonia și Grecia. Forul european a încredințat Federației Moldovenești de Fotbal găzduirea mini-turneului de calificare între 4 și 13 aprilie 2022.