• Fii alături de Echipa Țării

Community Development Officer 2021. CSF Bălți

16 dec 2021 de Maria Teeşanu
GALERIE

CSF Bălți este unul dintre cele 6 cluburi de fotbal din Republica Moldova implicat în proiectul Community Development Officer, care face parte din programul UEFA GROW.
Sergiu Cerpacov este managerul CDO al alb-albaștrilor.
În perioada iulie-decembrie 2021, Sergiu Cerpacov a elaborat și implementat o serie de acțiuni menite să crească considerabil vizibilitatea clubului în mediul online. 

08.07.2021
CSF Bălți au realizat un interviu cu jucătorul Nichita Moțpan, pe baza întrebărilor adresate de suporteri, iar autorul celei mai bune întrebări a avut ocazia de a face prima atingere a balonului de la centrul terenului la meciul cu FC Milsami. Drept rezultat Cristian Fîntînă, un băiat de doar 2 ani a avut parte de un moment magic, pe care îl va ține minte pentru mult timp.
Interviul îl vezi AICI.

17.07.2021. Bălți 
Din momentul participării în proiectul CDO, formația din Bălți are o colaborare frumoasă cu ansamblul de dans “Imperia”. Datorită acestui lucru, fetele din Imperia au fost  prezente la meciul cu FC Milsami și FC Petrocup, iar ulterior au și dansat în pauză pe terenul de fotbal, pentru a distra și relaxa suporterii.

05.08.2021. Bălți 
CSF Bălți au lansat un concurs pentru cel mai bun baner în susținerea formației din Nordul țării la meciul contra FC Petrocub. Ulterior, două surori și microbiste ale formației din Bălți au devenit câștigătoarele concursului. Drept premiu, fetele au primit un balon semnat de toți fotbaliștii echipei Bălți și un fanion cu simbolica clubului.

22.08.2021. Bălți 
Un nou interviu realizat de CSF Bălți cu jucătorul brazilian Taira Welington în baza întrebărilor adresate de suporteri, unde autorul celei mai bune întrebări a primit în dar de la formația Bălți o cană cu logo-ul clubului.
Interviul îl vezi AICI.

09.09.2021. Bălți 
CSF Bălți a realizat un interviu cu Daniel Danu în baza întrebărilor adresate de microbiști, unde autorul celei mai
bune întrebări a primit în dar o cană cu logo-ul clubului. Premiul a fost înmânat personal de fotbalistul, Daniel Danu.
Interviul îl vezi AICI.

15.09.2021. Bălți 
CSF Bălți a invitat pe Stadionul Orășenesc  clasa a III-a "E" din L.T. ”Lucian Blaga”, pentru a organiza o lecție de educație fizică interactivă cu participarea nemijlocită a fotbaliștilor. Acest eveniment a lăsat în urma sa multe zâmbete, atât pe fața copiilor, cât și a fotbaliștilor. Copiii au primit în dar o minge semnată de sportivii echipei.

23.09.2021. Bălți 
CSF Bălți a organizat un concurs online de distribuiri și like-uri în care s-a pus la bătaie triocul lui Nichita Moțpan.

07.10.2021. Bălți 
CSF Bălți a lansat un concurs pentru cea mai bună deviză a echipei, în care câștigătorul a primit în dar maioul atacantului ucrainean Serhii Molochko. De menționat că premiul a fost înmânat personal de către fotbalist.

21.10.2021. Bălți  
CSF Bălți fiind în parteneriat cu Instituția de Educație Timpurie ”Zâmbetul”, a dat start concursului de desen cu tematica ”CSF Bălți în viziunea celor mici!”. Drept rezultat, tabăra bălțeană a primit peste 80 de lucrări dintre care au ales 3 câștigători, însă cadourile au fost oferite  tuturor participanților. Premiile au fost înmânate de fotabliștii Taira Welington, Serhii Molochko, Emmanuel Alaribe și Bely Alvaro.

31.10.2021. Bălți 
CSF Bălți a organizat la meciul cu FC Milsami colectarea de fonduri pentru tânărul fotbalist din formația Dacia Buiucani U14, Marius Sorocean, care a fost diagnosticat cu leucemie limfoblastică acută. De asemenea, tot în această zi cei de la CSF Bălți au organizat un ceai cald pentru toți suporterii. Ana-Mihaela Boidac,  este primul voluntar al alb-albaștrilor, care a ajutat în organizarea acestui eveniment.

25.11.2021. Bălți 
Portarii formației Bălți, Iulian-Sebastian Agachi și Victor Straistari și antrenorul de portari Sergiu Derenov, au oferit un masterclass pentru tinerii discipoli ai școlii de fotbal Bălți, care au ales și ei calea ”mănușilor de fotbal”.

10.12.2021. Bălți 
Fotbalistul nigerian din CSF Bălți, Miracle Chinaza a făcut o vizită la L. T. ”Orizont”, cu scopul de a participa cu copiii la mai multe lecții de limbă engleză, oferindu-le astfel celor mici șansa de a practica cunoștințele lingvistice, dar și să îl cunoască pe jucător. Elevii au adresat mai multe întrebări, s-au jucat cu mingea de fotbal și au făcut poze. Spre final copiii au primit o minge semnată de fotbaliștii echipei.