• Fii alături de Echipa Țării

Proiectul CDO. Acțiune socială cu participarea jucătorilor echipei Milsami

10 dec 2021 de Maria Teeşanu
GALERIE

FC Milsami Orhei s-a familiarizat astăzi cu Proiectul comun UEFA - FMF, Community Development Officer. Astfel, cu ocazia Zilei Mondiale a Fotbalului, jucătorii echipei au participat la o acțiune socială organizată la Centrul de Plasament pentru Persoane cu Dizabilități din localitate. 

Fotbalișții formației orheiene, Eugen Zasavițchi, Sergiu Istrati, Vadim Bolohan, Sergiu Nazar și Vitus Amogui au oferit persoanelor de la această instituție clipe de neuitat. Împreună au participat la un master class, apoi la o sesiune de poze și autografe. La final, jucătorii au oferit copiilor câteva tricouri, fulare și fanionul echipei Milsami. 

De asemenea, Federația Moldovenească de Fotbal a oferit 15 mingi de fotbal Centrului de Plasament pentru Persoane cu Dizabilități din Orhei.
 

Buna desfășurare a evenimentului de astăzi a fost asigurată de un grup de voluntari din Chișinău, care au contribuit la adunarea mai multor cadouri pentru persoanele acestui centru din Orhei.


Cei de la Milsami spun că vor continua să participe la evenimente din cadrul Proiectului CDO.

Vă reamintim, că acum 2 ani, Federația Moldovenească de Fotbal, cu suportul UEFA, au inițiat proiectul ”Community Development Officer”. Este vorba de un concept prin care manageri CDO, instruiți de UEFA și FMF, au sarcina de a crea și dezvolta parteneriate cu autoritățile publice și comunitatea locală. Scopul final este atragerea publicului la fotbal, prin diferite acțiuni și evenimente organizate în comun cu echipele de fotbal din localitate.